perjantai 18. tammikuuta 2019

Glossybox on tilattavissa!

Ajattelin vinkata myös teille uudesta kauneusboxista, joka tuli Suomen markkinoille:

/sis.mainoslinkkejä/

lähde: https://www.glossybox.fi/
Kyseessä on Glossybox ja sitä on tosiaan aikaisemmin ollut saatavilla ainakin Ruotsissa, USA:ssa sekä briteissä - ja nyt vihdoinkin myös täällä Suomessa. Ensimmäisessä boxissa luvataan olevan mukana viisi tuotetta ja arvoa 80€ verran. Itse laitoin boxin tilaukseen nyt toistaiseksi voimassa olevalla tilauksella (17,99€/kk), mutta vaihtoehtona on myös pidemmät tilausjaksot joissa toki säästät hieman rahaa per boxi: 52,90€/3kk, 99,90€/6kk sekä 189,90€/12kk.

Boxi tulee ehdottomasti esittelyyn tänne kunhan sen itselleni saan. Aiotko sinä laittaa ko.boxin itsellesi tilaukseen?

19 kommenttia:

 1. Tilasin myös kokeeksi, vaikka piti olla ostolakossa. Pakkohan se on nähdä millainen boksi tämä on :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta, voisihan tuon tilatakin taas pitkästä aikaa, kun ei tarvitse sitä UK:n osoitteesta noutaa. Valitettavasti olen vanha asiakas, joten en voi hyödyttää sinua komissioilla, koska alennusta ei minulle myönnetä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kyllä tosiaan kun tuli tänne Suomeenkin saataville :)

   Poista
  2. Niinpä! Mulle tuli ko. boxi UK:ssa kauan aikaa. Birchbox voisi myös lanseereutua tänne.

   PS: Tervetuloa käymään minunkin blogiini!

   Poista
 3. Meinasin, mutta tilasin Boxycharmin tämän sijasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä ihana, mutta itse en varmaan sitä tilaa ainakaan niin kauaa kun pitäisi Shipitoa opetella käyttämään xD

   Poista
  2. Se oli kyllä aikas helppoa! Hieman oli ohjeista mitä luin, niin muuttunut eli sitä 5 $ ei tarvinnut maksaa. Tänään juuri maksoin paketin ulos varastolta :)

   Poista
  3. Kyllä sen varmasti helpostikin handlais kun vaan ottas hoidettavaksi, mutta mulla on jostain syystä vähän kynnystä sen käyttämiseen - toisaalta myös kokoajan enemmän yritän pysyä Euroopan alueella hankintojeni suhteen :)

   Poista
 4. Tilasin kolmen kuukauden jakson, ja toivottavasti ei tarvitse pettyä.

  VastaaPoista
 5. Tilasin mutta huomasin käyttäjäehdoissa sellaisen ovelan koukun että bokseja tulee automaattisesti 2 peräkkäin koska irtisanomisaika on kuukausi. Tämä nyt ei hirveä ongelma ole mutta hyvä tietää muidenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa pähkäilin, että näinköhän siinä käy vaikka samantien tilauksensa peruisi. En sitten tiedä tulevatko asiakaspalvelussa tässä vastaan jos asiasta mainitsee..?

   Poista
  2. Katsotaan miten käy. Eipä tuo huono juttu ois tilata kahtakin boksia mutta olisi hyvä jos tieto olisi selkeästi esillä. Muissa bokseissa on tottunut siihen että voi tilata vain yhden ja perua. Ootan innoissani ensimmäistä boksia, kiva kun on vaihtoehtoja. Ulkomailta en ole jaksanut tilata.

   Poista
  3. Mä kerkesin jo sisällön nähdä, tosin tähän hätään en niistä osaisi mainita kuin yhden, joka muistaakseni Glossyboxinkin puolesta on paljastettu xD

   Poista
  4. Asiakaspalvelusta vastattiin että kuukauden irtisanomisajan vuoksi myös seuraava boksi veloitetaan :D ei tosiaan liiemmin haittaa, onhan se hyvä saada kaksi kokeiluun uudesta konseptista. Tosin tämän voisi tuoda selkeästi esille koska käytäntö poikkeaa muista Suomessa toimivista ja varmasti aiheuttaa joissakin närää. Oon nykyään yleensä kaikenlaisiin boksisisältöihin ihan tyytyväinen, niistä menee myös lahjoihin :).

   Poista
  5. Tuo on tosiaan harmi ettei sitä ole tarkemmin ilmaistu ja ehkä tämän ensimmäisen boxin suhteen olisi asiassa kannattanut tehdä pieni myönnytys, koska pahimmillaanhan joku jättää boxin kokonaan jatkossa tilaamatta jos tästä asiasta huijattu olo jää :/

   Poista

 6. "Pyydän anteeksi virheestä aiemmassa viestissämme. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kuukausitilaus ilman irtisanomisaikaa ensimmäisen 14 päivän aikana. Sinun peruuttamasi kuukausitilaus ei myöskään jatku ensimmäisen vastaanottamasi eli helmikuun laatikon jälkeen.

  Pahoittelemme hämmenystä ja väärää ohjeistusta meidän päästämme."
  Mä valitin ja tuo ylin oli uusi vastaus!!

  VastaaPoista
 7. Minä sain ensin myös tuon viestin,että muistutamme ystävällisesti,että maaliskuun boxikin tulee tilattuasi helmikuun,mutta en sitä niellyt niin tosiaan asiakkaalla on kuin onkin oikeus tilata vain yksi boxi .Kumma juttu!!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat