tiistai 10. huhtikuuta 2018

Tyrniä ja panthenolia

Helmikuun Bette Boxin mukana tuli Bio2you-kasvovoide, jonka melko nopeasti korkkasinkin käyttööni. Olen aikaisemmin testannut muutamaa ko.sarjan tuotetta ja näistä oli jäänyt itselleni varsin positiivinen mielikuva, joten oli mukavaa saada yksi tuote lisää testiin.


Kyseessä on tosiaan kosteuttava, rauhoittaja ja ravitseva runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvovoide, joka on normaalisti pakattuna pumppupulloon (säilyvyyden kannalta tämä onkin parempi ratkaisu kuin avonainen purkki).


Voide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle.


Koostumukseltaan tämä on paksuhkoa, mutta erittäin hyvin imeytyvää - olenkin itse käyttänyt tätä päivävoiteena meikin alla, missä tehtävässä on toiminut erittäin hyvin. Voiteessa on ainakin minun nenääni hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu.


Kesäaikaan varmaankin itse käyttäisin tätä yöllä, mutta pakkasten aikaan sopii omallakin ihollani erittäin hyvin myös päiväkäyttöön. Alle olen vielä erillisen kosteuttavan seerumin käyttänyt eikä tämäkään kombo ole lainkaan liian raskaalta tuntunut eikä esim. meikki ole lähtenyt rullautumaan.

Voidetta on saatavilla esim. Bio2you-sivustolta hieman alle 30€ hintaan (pakkauskoko 50ml), sivustolta löytyy myös kaikki myyntipisteet mikäli haluat livenä käydä voidetta kokeilemassa ennen ostopäätöstä.


Minkälaista pakkausmuotoa sinä suosit kasvovoiteiden kanssa?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Bio2Youlla on kyllä kivoja tuotteita. Mä kyllä siedän näitä purkkeja pakkauksina jos tuote on hyvä, mut toi sana siedän kertaa mitä mieltä olen niistä. ;D Ilmeisesti ainakin Keski-Euroopassa naiset tykkää noista pakkauksista ja siksi niitä tehdään, kun me täällä pohjoisessa otettaisiin mieluummin ne pumppupullot. ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat