tiistai 24. huhtikuuta 2018

Saasteilta suojaan

Viime keväänä testaamani ilmansaasteilta suojaava seerumi on saanut jatkoa parin lisätuotteen verran:


Hydro Effect Cleansing Balm (ovh 17,61€/100ml)
Hydro Effect Day Cream (ovh  31,27€/50ml)
Detox Effect Mask (ovh 23,81€/50ml)


Puhdistusvoide ihon ja meikinpuhdistukseen sisältää mm. luomu oliiviöljyä.
Itse otin tämän käyttöön meikinpuhdistuksen toisena vaiheena (ensimmäisenä käytössä on meikinpuhdistusöljy), mutta testasin tämän myös meikinpuhdistuksessa ja toimii tässä moitteetta. Ei vaahtoudu ja eikä myöskään kuivata ihoa. Tuoksuu kivan raikkaalle.


Päivävoide kosteuttaa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Sisältää mm. luomulevää ja luonnollisia antioksidantteja. Koostumukseltaan kevyttä, mutta riittoisaa. Olen alle käyttänyt normaaliin tapaani vielä kosteuttavan seerumin, mutta varsinkin kesällä pärjäisin varmasti ihan tämänkin voiteen kanssa. Toimii myös hyvin meikin alla; ei ainakaan itselläni rullaannu tms.


Kasvonaamiossa vaikuttavina aineina on mm. luomulevää ja luonnollista mineraalisaveja, jotka puhdistavat iholta ympäristön aiheuttamaa likaa. Tuote on vegaaninen.


Naamion vaikutusaika iholla on 10-15 minuuttia eikä vaikutusaikana itselläni ainakaan suuremmin iholle tuntunut kuivahtaneen, oli helposti poistettavissa (käytän naamioidenkin poistamiseen aina apuna konjacsientä tms.).


Naamion käytön jälkeen iho tuntui miellyttävältä, naamio ei ainakaan omaa ihoani kuivattanut sisältämästään savesta huolimatta.

(Kuvassa silmänympärysiholla Polaar-silmänympärysnaamio, josta tulossa myöhemmin juttua blogiin.)

 Kokonaisuudessaan tykkäsin kovasti kaikista kolmesta tuotteesta (tai neljästä jos otetaan tuo viime keväänä testaamani seerumi mukaan); tuotteiden tuoksut ovat mietoja ja raikkaita, tuotteet yksinkertaisesti tuntuvat toimivan omalla ihollani hyvin. Kenelle sitten suosittelen? No kaikkihan me ilmansaasteiden kanssa olemme tekemisissä, joten siinä mielessä suosittelisin ihan jokaiselle. Koostumus päivävoiteessa on sen verran kevyttä ettei varmaan sellaisenaan kuivaihoiselle ole riittävä, mutta jos alle lisää jonkin ravitsevamman tuotteen niin kesällä se voisi olla oikein toimiva yhdistelmä :)


Huomioitko sinä ilmansaasteiden vaikutusta ihollasi?


*)pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva, että Laveralta tuli tähän sarjaan täydennystä. Mä en oikeastaan ajattele tuote saasteasiaa, en varmaankaan sen perusteella lähtisi ihonhoitoa ostamaan, paitsi jos asuisin jossain tosi isossa kaupungissa, jossa ilman laatu on huonompi. Meillä Suomessa on vielä melkein kaikkialla niin puhdasta verrattuna moniin muihin paikkoihin.

  VastaaPoista
 2. Nämä on huippuja, tykkään Detox maskista eniten :) myös putsari oli ihanan miellyttävän tuntuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans jää nää kaikki ehdottomasti omaan käyttöön vaikka päivävoide väistyikin hetkeksi toisen tieltä, mutta tulen siihen hetimmiten palaamaan kun nykyinen testijakso saadaan päätökseen :)

   Poista
 3. Kauanko testasit Laveran tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin saada tuotteet itselleni maaliskuun lopulla eli vajaan kuukauden verran ehtivät käytössä olla. Puhdistustuotteen toimivuuden toki huomaa jo parin kerran jälkeen, samoin kuin naamionkin :)

   Poista
 4. Sain juuri testiin NUxen ilmansaasteilta suojaavan kasvorasvan. Vielä en ole ainakaan huomannut että iho olisi jotenkin puhtaampi, mutta paremmin kosteutettu se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole varma tunteeko sitä edes konkreettisesti Suomessa, koska tosiaan saastemäärät ilmassakaan ei aivan hirmuiset ole.

   Poista
 5. Nää kuulostaa tosi hyviltä! Sain nämä myös juuri kokeiluun, tosi kiva päästä itsekin testaamaan. Kovasti mua kiinnostaa myös se seerumi :)

  VastaaPoista
 6. Laveran tuotteet ovat olleet jo pitkään minun testauslistalla, mutta vieläkään en ole saanut kulutettua edellisiä kasvojenhoitotuotteita loppuun. Itse en ajattele ilmansaasteita, Suomi on sen verran puhdas niiden osalta, että harvemmin sitä tulee ajatelleeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralta löytyy aivan loistavia tuotteita, joten suosittelen lämpimästi testaamaan joskus :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat