torstai 5. huhtikuuta 2018

Näillä mennään..

Tällä hetkellä värileikit ovat jääneet ja meikissä sekä hiusten suhteen voisi sanoa, että mennään sieltä missä aita on matalin eli helppous ja nopeus ovat tällä hetkellä avainasemassa. Ajattelinkin nyt teille hieman avata sitä millä tuotteilla saan itseäni hieman freesattua ihmisten ilmoille sopivammaksi :D (Tähän en nyt ihonhoitotuotteita ottanut mukaan, sillä rintamalla ei niin suurta muutosta entiseen ole tapahtunut - ainoastaan kuorinnat ja naamiot taitavat olla se kategoria, johon tulee aiempaa harvemmin tartuttua.)


Tuotteet ovat aikalailla niitä vanhoja tuttuja, jotka jo aiemminkin ovat käytössä olleet - ja jotka siis olen todennut hyviksi ja toimiviksi.


Aloitetaan vaikka ensinnäkin hiuksista; Batiste * on ollut luottomerkkini kuivashampoiden saralla niin kauan kuin ensimmäisen kerran siihen olen tarttunut. Paitsi, että näillä saa hetkessä hiukset freesattua niin näissä on myös (ainakin minun nenääni) aivan ihastuttavat tuoksut eikä tällöin välttämättä edes erillistä hajuvettä tarvita.

Kannattaa muuten ehdottomasti tsekata tämän vuoden limited edition -tuoksut hedelmäinen Pink Pineapple * & ylellinen Luxe *.


Jostain kumman syystä aina syksyisin ja talvisin mineraalimeikkien käyttö hieman unohtuu ja vasta auringon jälleen pilkistäessä uudelleen alan kaivella näitä käyttööni. Viime aikoina luottotuotteeni meikkipohjan puolelta tulevat Everyday Minerals:lta *, joista olenkin aiemmin teille kokemuksia kirjoitellut

P.s. Tuo sivellin * on aivan loistava ja ollutkin saamisestani saakka ainut sivellin, jota mineraalipohjaa tehdessäni olen käyttänyt - suosittelen lämpimästi!


Mascara itselläni on myös yleensä aina käytössä jos kasvoilleni jotain meikkiä olen laittamassa, jo tällä saa selkeää muutosta aikaan. Tällä hetkellä käytössä olevista mascaroista ehdottomasti eniten tartun Lumenen * ja L'Oreal Paris:n mascaroihin, jotka olenkin teille esitellyt täällä.


Tunnustaudun melkoiseksi huulirasva-addiktiksi ja sellainen löytyykin oikeastaan aina käden ulottuvilta. Tällä hetkellä kotona käytössä on Vuohelman suklaamaito huulivoide * (suojaava, herkullisen suklaantuoksuinen) sekä Stagecolor Lip Volume Maker * (lisää huulten täyteläisyyttä, kosteuttaa, ravitsee ja silottaa huulia), käsilaukussa huulivoiteen korvaajana toimii tällä hetkellä Marc Jacobsin huulikiilto.


Mitkä tuotteet sinulla on käytössä jos pitää helposti ja nopeasti hieman freesautua lähtiessä esim. asioille kaupunkiin?

*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

11 kommenttia:

 1. Peitepuikko ja valokynä, puuteri ja huulipuna. Niillä pääsee jo pitkälle. :D

  VastaaPoista
 2. Microbladingien laiton jälkeen jo pelkästään huulipunalla saa freesin pikalookin taiottua! :)
  Batisten kuivashampoot on kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 3. Puuteri, kulmakynä ja ripsari :) mutta mielellään enemmän, nuo on pakolliset :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on vaan cc-voide, ripsari ja autinkopuuteri.
  Oon aika naturellina arkisin.

  VastaaPoista
 5. Ukkoihmisenä huulirasvalla mennään ja sitäkään ei onneksi tarvitse kuin talvisin :)

  VastaaPoista
 6. Täällä myös EDM meikit käytössä, ihan parasta arkeen ja juhlaankin!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat