maanantai 16. huhtikuuta 2018

Aprikoosia, kauraa, pellavaa, persikkaa, maitoa & suklaata

Esittelin teille kuun alussa mielenkiintoisen kotimaisen kosmetiikkamerkin muutaman tuotteen kera ja tänään olisi tarkoitus jatkaa vielä parilla tuotteella.

Aloitetaan tuotteilla niin kasvoille kuin vartalolle:


Aprikoosimaito kosteusvoide (ovh 23€/50ml)
on erittäin täyteläinen voide talven koettelemalle iholle.


Sisältää mm. luomu vuohenmaitoa, sheavoita, aprikoosinkiviöljyä, kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Kosteuttaa, ravitsee ja korjaa kuivaa ja herkkää ihoa.


Tuote on tosiaan koostumukseltaan hyvin paksua, ehkä kuvattavissa voimaiseksi, kuitenkin ihonlämmössä notkistuu ja "sulaa" iholle. Käytin tätä aluksi kasvoilla yövoiteena ja sen jälkeen tämä siirtyi hellimään kuivia käsivarsiani. Koostumuksensa puolesta on jokaisen kuivaihoisen unelma!


Tuoksu tässä on suorastaan huumaavan ihastuttava.


Jos rakastat kevyitä koostumuksia niin tämä ei ole sinua varten, mutta jokaiselle kuivaihoiselle tämä on unelma <3

Toinen tuote on hieman tätä kevyempi koostumukseltaan, mutta ei aivan kepoiseksi kuvattava sekään:


 sopii sekin niin kasvoille kuin vartalolle.


Sisältää mm. luomu vuohenmaitoa, pellavaöljyä, mangovoita ja kaurasilkkiä. Koostumukseltaan tämä on huomattavasti kevyempää kuin aiemmin esittelemäni voide, mutta tosiaan ei ole mitään juoksevan fluidimaista - edellisen tavoin on hyvin riittoisaa ja imeytyy ihoon hyvin.


Tuoksu tässä on voimakkaampi ja kuivaisin tätä ehkä hieman "parfyymimaisemmaksi", olisikohan mukana hieman vaniljaisuutta..?

Molemmat näistä kosteuttavat ihoa hyvin, koostumuksensa puolesta voisin tämän ehkä kuvitella olevan enemmän useampien mieleen - ainakin näin säidenkin lämmitessä. Itse ehkä kuitenkin kallistun enemmän tuon ensimmäisen puoleen, rakastuin sen tuoksuunkin :D

Viimeisena vaan ei vähäisimpänä on mainittava huulivoiteet, jotka ehdinkin jo hurauttaa loppuun:


Persikkamaito huulivoide (ovh 7,50€/7ml)
Suklaamaito huulivoide (ovh 7,50€/7ml)
 ovat molemmat huumaavan tuoksuisia, koostumukseltaan (ja sisällöltäänkin) hieman toisistaan poikkeavia; suklaamaito huulivoide on koostumukseltaan jämäkämpää.

Sormella levitettävä huulivoide ei omalla kohdallani ole reissussa ehkä se lemppari, mutta kotona ollessa sormet ovat varmemmin puhtaammat ja niillä on miellyttävämpi huulivoiteitakin levittää. Nämä peltirasiat muuten kannattaa ehdottomasti jatkokäyttöön jemmata - nämä ovat ihan supersuloisia!


Joko sinä olet ehtinyt tehdä tuttavuutta Vuohelman tuotteiden kanssa?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tossa kosteusvoiteessa näyttäis olevan tosi samanlainen koostumus kuin mun käyttämässä Sheavoissa tollainen jämäkkä joka sulautuu iholle. Suklaamaito huulivoiden kuulostaa herkulta!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat