maanantai 2. huhtikuuta 2018

by Pinja

Sain jo alkuvuodesta, vauvan vielä majaillessa mahassani, itselleni ihastuttavan imetyskorun by Pinjan valikoimista ja nyt vihdoinkin kun vauva on maailmassa ja kädet alkavat viuhtoa ympäriinsä, on koru päässyt varsinaiseen käyttöönsä (koru on kylläkin niin kaunis, että sitä ilolla ihan vain kaulakorunakin käyttää!).

Imetyskorut on valmistettu BPA-vapaista silikonihelmistä, kestävästä satiininarusta sekä vedettäessä avautuvasta lukosta. Näitä vauvan on turvallista imettäessä puristella käsissään tai vaikka pureskellakin. Koskaan vauvaa ei kuitenkaan korun kanssa tule jättää turvallisuussyistä yksin!


By Pinjan tarinan voit lukea täältä. Imetyskorujen lisäksi valikoimista löytyy nykyisin myös koruja lapsille sekä kauniin romanttisia vaatteita, jotka on tehty yhteistyössä Pietamon kanssa.


Imetyskoruihin on mielettömän upeasti yhdistelty erilaisia värejä ja itse hetken aikaa pohdiskelinkin mihin väriyhdistelmään päätyisin - valinnan vaikeus! :D Lopulta päädyin valitsemaan Grey Brights -korun, koska ajattelin tässä olevan mukavasti väriä mukana.


Imetyskorua voi ehkä pitää turhakkeena siihen saakka kunnes ne kädet alkavat viuhtoa ja terävät kynnet naarmuttaa ihoa - pieni kustannus hyötyynsä nähden ja itse ajattelin tämän jemmata tyttärelleni talteen muistoksi ja ehkä itse joskus kaulalla pidettäväksi :)

Jos kiinnostuit imetyskorusta (tai muusta valikoimasta) niin teidän iloksenne sain teille alennuskoodin jaettavaksi; koodilla "MIRA20" saat -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista vuoden 2018 loppuun saakka. Kannattaa käydä valikoima katsomassa - jos et itsellesi imetyskorua tarvitse niin tämä on mitä parhain lahja odottavalle äidille <3


Imetyskoru - turhake vai kannattava hankinta?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Ihanan väriseen koruun olet päätynyt! :) Ja onhan tuollainen imetyskoru varmasti kätevä. Itse en koskaan tullut hankkineeksi vaikka monet kerrat mietinkin asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olisiko itselläkin jäänyt lopulta hankkimatta, jos en olisi tätä saanut - yksinkertaisesti se valinnanvaikeus :D

   Poista
 2. Minä tilasin noita helmiä pikkumurusta (kiitos alennuskoodista), mutta en ole vielä tehnyt korua. Minun 3kk ikäinen vauvani on alkanut tosissaan raapia kynsillään syödessään. Katotaan toisiko imetyskoru helpotusta äidille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että koodille tuli käyttöä :) Itsehän en sitten uutta tilausta enää viime kuun aikana saanut aikaiseksi tehtyä.. :D

   Poista
 3. En ole ennen hiffannut, mikä näiden tarkoitus on. Nyt ymmärrän hyvin!

  VastaaPoista
 4. Musta tuntuu, että nyt lapsen ollessa +1 vuotias, niin imetyskoru olisi tarpeen enemmän kuin koskaan... Olen myös huomannut, että isommat lapset aina ihastelevat imetyskorua, kun se on niin värikäs. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

La Rive Cash

Esittelen nyt heti perään toisenkin La Riven tuoksun, jonka nappasin mukaani Normalista kun yritin etsiskellä aiemmin esittelemääni Have Fun...

Luetuimmat