keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Icy Magic

Onko Polaar sinulle merkkinä entuudestaan tuttu? Kyseessä on ranskalainen ihonhoitosarja, joka hyödyntää pohjoisen luonnon antimia tuotteissaan. Raaka-aineet tulevat napapiirin pohjoispuolelta, jossa sarjan kehittäjä on tehnyt vuosia tutkimustyötä. Kaikki tuotteet ovat tutkittuja ja erittäin korkealaatuisia.

Sain sarjasta itselleni testiin silmänympärysnaamion, joka toimii tehohoitona turvonneille ja ärtyneille silmänympäryksille.


Pakkauksessa on neljä paria silmänympärysnaamioita ja hintaa tällä on vajaa 30€.


Naamioiden käyttö on yksinkertaista; aseta naamiolaput puhdistetulle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.


Silmänympärysihon tehohoito saattaa herkästi unohtua, vaikka silmänympärysiho on ohuutensa vuoksi se missä ikääntymisen ja ihan väsymyksen sekä stressinkin merkit ensimmäisinä näkyy. Tuore äitiys on tuonut itsellekin oman lisänsä elämään ja myös se silmänympärysiho kaipaa entistä tehokkaampaa huomioimistaan.


Silmänympärysnaamiolaput on helppo yhdistää kasvojen hemmotteluhoidon yhteyteen, aika useinhan naamioissakin vaikutusaika on sen n. 10 minuuttia ja vaikka naamio olisi kasvoilla pidempään niin silmänympärysiholta on helppo naamio napata ensin pois vaikuttamasta.

Suosittelen silmänympärysihon tehohoitoa aika ajoin ainakin kaikille keillä ikää alkaa mittarissa olla 30+ sekä erityisten stressiaikojen yhteydessä tarvittaessa nuoremmillekin.

Polaar-tuotteita löytyy myynnistä mm. Sokokselta ja Hehku-myymälöistä.


Kuinka usein sinä käytät silmänympärysnaamioita?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Ihan tuntematon merkki mulle.Mutta nyt tiedän��

  VastaaPoista
 2. Ihana kauneudenhoitohetki ja tuo Lavera vaikuttaa mielenkiintoiselta. Vitsi kun vielä laittaisivat nätit pakkaukset noihin Laveran purkkeihin, niin johan upea brändi saisi kauneuskohotuksen kertalaagista, mutta taisivat noita pari vuotta sitten jo uusia. Näytät ihanalta <3

  VastaaPoista
 3. Näitä olisi kyllä ihana testata<3 Erilaiset silmänympärysnaamiot on hurjan kivoja! En oo itse asiassa koskaan aiemmin ajatellut, että noihan voi hyvin yhdistää jonkun toisen kasvonaamion kanssa ja käyttää samaan aikaan. Tuli jotenkin vähän "tyhmä" olo tätä sun postausta lukiessa, kun jotenkin se on aika itsestäänselvä asia, mitä en vaan ollut tajunnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä itsellekään kaikki itsestäänselvyydet ole sitä :D

   Poista
 4. Tuntematon merkki, mutta pitää laittaa muistiin. Tänään tuli just 35v mittariin, ja vaikken mielestäni vielä vanhalta näytä, niin pitää alkaa kyllä ihan kunnolla kiinnittämään huomiota ihonhoitoon, se on jäänyt vähän retuperälle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni ihonhoito on myös yksi tapa hemmotella ja rentouttaa itseään :)

   Poista
 5. Hmmm... Enpä ole minäkään ennen törmännyt tähän merkkiin. Tuntuiko toimivalta?

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa mielenkiintoiselta! En ole ennen kokeillut, mutta ehdottomasti kokeilen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä. Olen äitienpäivälahjan kanssa tuskaillut. Nyt löytyi ratkaisu ongelmaan.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat