lauantai 21. huhtikuuta 2018

Sensitive

Saimme joululahjaksi Dermosilin lahjapakkauksen, joka sisälsi Sensitive-linjan tuotteita:


Hydrogeeli (2,50€/50ml), hoitovoide (2,50€/50ml), extra voide (2,50€/50ml), runsas hoitovoide (2,70€/50ml). (Nämä minikoot kaikki OUTLET-tuotteita eli eivät kuulu tässä koossa vakiovalikoimaan.)

Hydrogeeli on rasvaton tehokosteuttaja, joka sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle kuten myös seka- ja rasvaiselle iholle. Geeliä voi käyttää koko vartalon kosteutukseen kuten myös kuivan päänahkan hoitoon, rasvattoman koostumuksensa vuoksi se ei rasvoita hiuksia. Tuote toimii myös jääkaapissa säilytettynä viilentävänä aftersun-voiteena. Tuotetta löytyy joulupakkauksen minikoon lisäksi myös 100ml koossa (hinta 4,60€).

 Hoitovoide on hyvin imeytyvä, päivittäiseen käyttöön soveltuva perusvoide normaalille, kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Sopii koko vartalon kuten myös kasvojen kosteutukseen, sopien myös vauvan ihon hoitoon. Myös tämä tuote löytyy vakiovalikoimasta suuremmassa koossa (4,80€/100ml).


Extra voide sopii korkean rasvapitoisuutensa (40%) vuoksi kuivalle ja ärsytykselle altistuneelle iholle. Hajusteettomuutensa vuoksi sopii myös pienille lapsille. Normaalivalikoimaan kuuluu 200ml koko (hinta 7€).

Runsas hoitovoide sisältää erittäin korkean rasvapitoisuuden (60%) ja sopii erityisesti erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sopii myös käytettäväksi pienillä lapsilla. Normaalivalikoimassa 100ml koossa (hinta 5,50€).


Vaikka rakastankin tuoksuja niin nyt vauva-arkea eläessä hajusteettomat tuotteet ovat tulleet arkeen mukaan ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopia perustuotteita on hyvä kotoa löytyä - myös pienokaisen iho voi kaivata hieman lisäkosteutusta (vauvan ihoahan ei toki tarvitse rasvailla jos ei ongelmia kuivuuden suhteen ole, mutta meillä mm. posket ovat ajoittain pientä extrakosteutusta kaivanneet).


Löytyykö sinulta kotoa perusvoiteita?

6 kommenttia:

 1. Minä olet ostanut ja saanut ison kasan erilaisia rasvoja lahjaksi, mutta ikinä rasvailuni ei tuppaa kestämään viikkoa pidempään. Ihoni talvella huutaa kosteutusta, mutta olen vain aivan liian laiska rasvatakseni.. Lapsen ihoa kyllä sitten taas jaksaa rasvailla aina kun tarvetta ilmenee. En ymmärrä miten se oman ihon rasvaus on niin vaikeaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää vain ottaa tavaksi - tarpeeksi toistoja niin alkaa sujua :D

   Poista
 2. Mulla on oma vakiovoiteeni, en ole vielä yhteenkään muuhun törmännyt, joka imeytyisi niin nopeasti ja kosteuttaisi tehokkaasti. Seacretin body lotion kyseessä, ihan uskomaton tuote 😊
  Dermosilista olen kuullut paljon hyvää äidiltäni, hän tilailee töiden kautta niitä tuotteita säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus Dermosilin tuotteita testata, sieltä löytyy useampikin helmi :)

   Poista
 3. Meille äiti aina tilasi näitä Dermosilin tuotteita kun olin lapsi. Itseni ei ole tullut tilattua, vaikka nyt kun miettii niin siellä oli monia hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus tilata itsekin tuotteita kokeiluun! Mun blogista löytyy Dermosil-tunnisteen alta aika paljon kokemuksia eri tuotteista (https://blingershimmer.blogspot.fi/search/label/Dermosil) :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat