keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Urban Antidotes

Heti ensimmäisenä toivottelen kaikille ihanaa itsenäisyyspäivää ja onnea Suomelle!!
Viime vuonnakin postasin itsenäisyyspäivän kunniaksi Lumenen tuotteista, joten jatketaan tänäkin vuonna samalla linjalla - itselleni Lumene on kuitenkin aika sini-valkoinen :)

----------------------------

Elikkäs...
Syyskuussa tekemäni tilaus Sokokselle sisälsi:
Matkapakkauksessa on mukana matkakoot syväpuhdistavasta naamiosta sekä hoitavasta kosteusvoiteesta.


kosteuttaa ja suojaa ihoa kaupunkiympäristön haittatekijöiltä. Voide sisältää tehoaineina pohjoista lähdevettä sekä pohjoista männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutetta. Kyseessä on 24h-voide eli sopii käytettäväksi aamuin-illoin.


Voide on koostumukseltaan ihanan kermaisen täyteläistä, mutta imeytyy kuitenkin ihoon hyvin - varsinkin talvella itse todennäköisesti ottaisin päiväkäyttöön, nyt olen vielä öisin käyttänyt. Tuoksun kuvailisin voiteessa raikkaaksi, ehkä aavistus myös metsäisyyttä on mukana olematta kuitenkaan miehekäs.


sisältää luonnollisen kuorivia ainesosia karpalosta, pohjoista lähdevettä, männynkaarna- ja kuusentyvioksauutteita yhdistettynä ilman epäpuhtauksia vastaan taistelevaan teknologiaan. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-3x viikossa tai tarvittaessa.


Naamiota levitetään reilu kerros kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia.


Itse testimielessä kokeilin koko kasvojen alueelle enkä huomannut tällä omalle iholleni kuivattavaa vaikutusta hieman kuivemmillakaan ihon alueilla. Kuitenkin jos ihosi on T-alueelta rasvoittuva ja muualta rutikuiva niin kannattaa tällöin ehkä käyttää naamio vain T-alueelle ja kosteusnaamio muualle.

Kokonaisuudessaan voin sanoa pitäneeni myös tästä Lumenen linjasta erittäin paljon, vaikkei ehkä kiilannut Valo- ja Lähde-linjojen edelle suosikeissani :D


Onko Lumenen SISU sinulle jo tuttu ja kuinka sinä vietät itsenäisyyspäivää?

4 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu mutta haluaisin kokeilla :) ihan vaan kotona, mukava kun on vapaapäivä töistä. Kaverin luona käyn kahvilla, pääsee Hippukin leikkimään Chihu-pojan kanssa :) Hyvää itsenäisyyspäivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa kun on ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa :) Itsekin varmaan ihan vain kotosalla olen, huomenna pitää sitten kuitenkin normaalisti taas töihin mennä..

   Poista
 2. Vielä en ole Lumenen SISUa kokeillut, mutta tosi kiinnostavan oloinen! Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat