lauantai 16. joulukuuta 2017

Mum's Tummy Butter

Olenkin jo muutamia raskausmahalle tarkoitettuja tuotteita esitellyt ja näitä täällä säännöllisen epäsäännöllisesti tulee näkymään jatkossakin tuonne kevääseen saakka - ehkä pidemmällekin, koska tuo vatsan leikkausarpi joka tapauksessa hellää hoitoa ja hoivaa tulee tarvitsemaan. Aiemmin esittelemäni tuotteet ovat olleet öljyjä, tänään ensimmäinen kiinteä kaveri:


Akamuti Mum's Tummy Butter (ovh 18,90€/100ml)


Täytyy myöntää, että kesällä ensimmäisiä vatsan ihonhoitotuotteita katsellessani tämä ei vaikuttanut ehkä niiin kovin mielenkiintoiselta vaan tuo ihastusta käytössäkin aiheuttanut vatsaöljy vei ehdottoman voiton, mutta kuinkas sitten käytössä kävikään..


Ensinnäkin se, että voide on hajusteeton ei tarkoita sitä, että tuote olisi täysin tuoksuton vaan tässä tulee levittäessä ihana varmaankin kaakaovoista tuleva tuoksu nenään - ehdoton plussa itselleni, koska tuoksuttomat tuotteet saattavat joskus olla jopa hieman tympeän hajuisia nenääni.


Toinen plussa tulee aivan ihanasta koostumuksesta; tämä on tosiaan purkissa kiinteä, mutta sulaa iholle kosteuttaen sitä tehokkaasti. Raaka-aineina tuotteessa on sheavoita, vehnänalkioöljyä, kaakaovoita, ruusunmarjansiemenöljyä ja macadamiaöljyä.

Tässä vielä INCI kokonaisuudessaan sitä kaipaaville:
Organic Shea Butter (Butyrospermum parkii), Organic Macadamia Oil (Macadaia integrifolia), Apricot Kernel Oil (Prunus armenica), Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Rosehip Seed Oil (Rosa moschata), Organic Cocoa Butter (Theobroma cacao).


Kokonaisuudessaan aivan ihana tuote, joka yllättäen nousikin tähän astiseksi suosikikseni.



Minkälaista koostumusta sinä suosit ihon tehokosteutuksessa?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Monesti mitä paksumpaa sen parempaa, toisaalta Acon ja Biothermin ohuet voiteet ovat ihan huippuja, mutta kai se kermainen koostumus on kuitenkin mieluisin. Kivaa lauantaita Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat