lauantai 23. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden luukut 17-22

Esitellään nyt taas seuraavat satsi joulukalentereiden luukkujen sisältöä niin viimeiseen kertaan jääkin sitten vain kolme luukkua - elevenin kalenterihan sisältää myös luukun 25. :)

Aiemmasta postauksesta löytyvät linkit myös ensimmäisiin luukkuihin. Ja tulen vielä jossain vaiheessa koontipostauksen tekemään - jos haluatte niin toki myös teekalenterista, mutta ainakin Tanya Burr- ja eleven-joulukalentereista. 

17.luukku:


elevenin kalenterista paljastui minikokoinen bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor sävyssä Swag - mielenkiintoinen tuote ja sävy vaikuttaa aikasta ihanalta. English Tea Shop sisälsi yrttiteetä; Organic Lemongrass Herbal Tea with Cinnamon, Ginger, Garcinia, Hibiscus and Lemon.

18.luukku:

 
elevenin luukusta paljastunut tuote oli pettymys, mutta ainoastaan siitä syystä, että minulla sattuu juuri olemaan sama tuote käytössä :D Kyseessä on siis Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater. Kovin montaa täysikokoista tuotetta kalenterista ei ole tullutkaan. English Tea Shop vaihtoi vihreään: Organic Green Tea with Cinnamon, Peppermint and Licorice.

19.luukku:


elevenin kalenterista paljastui erittäin mielenkiintoiselta sarjalta ampulli; Babor Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion. Ampullia avatessa kannattaa muuten olla tarkkana ettei saa itselleen haavoja aikaiseksi! English Tea Shop vaihtoi takaisin yrtteihin; Organic Herbal Tea with Cinnamon, Chicory, Licorice, Peppermint, Ginger and Orange.

20.luukku:


elevenin kalenterista tuli tutun sarjan ei-niin-tutusta linjasta tuote; Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser. Englisg Tea Shop toi tullessaan Organic Oolong, Lemon, Raspberry and Calendula.

21.luukku:


elevenin kalenterissa oli tuttu tuote vuosien takaa; Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream - tästä ainakin silloin joskus aikanaan tykkäsin kovasti, joten mukava verestellä muistoja voiteen kanssa. English Tea Shop vaihtoi mustaan; Organic Black Tea with Orange, Apple, Peach, Cinnamon, Ginger and Vanilla.

22.luukku:


elevenin kalenterissa tuli tuoksua hiuksille; Balmain Paris Silk Perfume. English Tea Shop jatkoi samalla linjalla edellisen luukun kanssa; Organic Black Tea with Ginger, Cinnamon, Cardamom, Nutmeg, Cloves and Coconut.

elevenin kalentereiden luukut olivat ajoittain ehkä hieman pettymyksiä avatessa, mutta nyt uudelleen katsoen eivät ehkä niin huonoilta vaikutakkaan - ainoa mitä pohdin on se, että näinköhän lupaus 500€ arvosta tulee täyttymään... 


Mikä näistä luukuista olisi sinulle kaikista mieluisin? Ja vastaa myös tuonne aiemmin esittämääni kysymykseen; haluatko, että kokoan vielä teekalenterinkin sisällön yhteen kuten kosmetiikkakalentereiden kanssa olisi tarkoitus?

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen ollut vähän pettynyt, aika pieniä kokoja elevenissä. Olisin tällekin päivälle odottanut jotain spessua mutta ei...mä tilasin teejoulukalenterin kun ne on nyt 5 e :D pääsee avaamaan luukkuja tammikuussakin :) minua kiinnostaa enemmän koosteet kosmiskalentereista kuin teekalenterista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpa edullisesti saanut itsellesi teekalenterin :D Pitää katsoa itsekin odottaako sen kanssa ensi vuonna sitten myöhempään ajankohtaan, ainakin jos ei jotain uutta ja ihmeellistä tule markkinoille :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat