keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Tanya Burr -joulukalenterin yhteenveto

Lupasin tehdä koontipostausta kosmetiikkajoulukalentereistani, aloitetaan FeelUniquesta tilaamastani Tanya Burr -joulukalenterista.


Tästä maksoin itse n.23€ ja mitä arvoa yritin laskeskella niin ei tämä kovin paljoa arvokkaampi ollutkaan. Tosin isolle osalle tuotteita oli todella hankala minkäänlaista arvoa nettiä selailemallakaan löytää..

Itse tsekkasin kyllä jo etukäteen vähän sisältöä, mutta päädyin tämän tilaamaan itselleni, koska Tanya Burr -tuotteet kiinnostivat ja ajattelin, että tässä saa niitä kivasti testiin..


Kalenterissa oli 12 luukkua ja näin ollen myös tuotteita tuli 12;
3x kynsilakka, 3x huulikiilto, 2x glittereyeliner, 2x eye glitter, peili + kynsiviila.


Kuten arvata saattaa niin ehdottomasti hutiluukut olivat peilin ja kynsiviilan sisältäneet. Parasta antia oli kultainen ja hopeinen eyeliner.


Nyt jos olisin kalenteria ostamassa niin saattaisin kyllä tämän jättää välistä, lopulta kovinkaan moni tuotteista ei ehkä niin hurjan mielenkiintoinen ole, mutta tuleepahan nyt Tanya Burr -tuotteita testattua..


Oletko sinä testannut Tanya Burr:n tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Viime vuoden kalenterissa oli eyelinereita lukuunottamatta samat tuotteet eri sävyissä. Eyelinereiden tilalla oli irtoripsiä. Kynsilakat ainakin oli huonoa jankkia jotka ei levittyneet kunnolla ja kaikki meni roskiin. Huulikiiltoja olen käyttänyt ja ne on ihan ok sekä nuo luomivärit. Pöllyää, mutta suoraan pohjustajan päälle paineltuna on pigmentti hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakkoja en ole vielä ehtinytkään testata, mutta hyvä tietää jo ennakkoon niin ei pety niin pahasti :D

   Poista
 2. Ainakin on ihanan jouluisat sävyt, mutta kurjaa jos laatunsa puolesta kynsilakat ei toimi. Peukut pystyyn, että tänä vuonna olisi paremmat laadut .)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat