maanantai 18. joulukuuta 2017

Meikkivoide kalpeanaamoille

Lokakuun hankintoihin kuului peräti kaksinkappalein meikkivoidetta The Ordinaryltä, jonka tuotteisiin keväällä ensimmäisen kerran törmäsin.

/postaus sis.mainoslinkkejä/


Vaaleaihoisena sopivan meikkivoidesävyn löytäminen ei ole aina itsestäänselvyys, mutta olin näistä kuullut ainakin sävyjensä puolesta hyvää, joten ajattelin ihan sokkona pistää tilaukseen meikkivoiteet vaaleimmassa sävyssä.


Serum Foundation (6,70€/30ml)
lupaa antaa kohtalaista peittävyyttä.


Coverage Foundation (6,90€/30ml)
lupaa antaa täyden peittävyyden.


Hinnallahan nämä eivät ole missään nimessä pilattu, joten uskaltautuu arpapelilläkin sävyn valitsemaan. Omalla kohdallani sävyn valinta osui kyllä nappiin..


Oma valintani oli vaaleimmasta sävystä 1.0P eli viileänsävyiselle iholle sopiva.


Koostumukseltaan Serum Foundation (kuvassa vasemmalla) on hieman juoksevampaa kuin Coverage Foundation.


Mutta peittävyydessä en kyllä mitään suuren suurta eroa huomannut; mielestäni molemmat antavat kivasti peittoa tekemättä ihoa kuitenkaan maskimaisen luonnottomaksi. Tykästyin siis molempiin meikkivoiteisiin yhtälailla; sävy on passeli ja meikkivoide levittyy iholle kivasti antaen juuri sen peittävyyden kuin itse haluankin, näiden kanssa ihan välttämättä erillistä peitevoidettakaan ei tarvitse.

Jos etsit edullista meikkivoidetta niin suosittelen lämpimästi vilkaisemaan tätä parivaljakkoa. Deciemin lisäksi The Ordinaryn tuotteita taitaa löytyä ainakin BeautyBayn, FeelUniquen sekä Lookfantasticin valikoimista - hintojenkin ollessa aikalailla samaa luokkaa kaikissa paikoissa.


Mikä on sinun lempparimeikkivoiteesi?

6 kommenttia:

 1. Vitsi en omista mitään kyseiseltä brändiltä, mutta koko ajan kiinnostaa enemmän ja enemmän. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 2. Toi Coverage tuntuu jakavat tosi paljon mielipiteitä Tati ja Cathrine eivät tykänneet siitä ollenkaan. Mutta Serum- versio voisi kiinnostaa itseäni. Mulla ei oikeastaan ole tällä hetkellä sellaista yhtä oikeaa, sekoittelen tosi usein tuotteita keskenään, mutta tämän hetken jämähdys on Clarinsin Cushion Foundation. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ulkomaalaisia bloggaajia/vloggaajia lainkaan seuraile, mitä olivat tuosta Coveragesta maininneet? Itselläni tosiaan noista kumpainen toimii oikein mallikkaasti :)

   Poista
 3. Katsoin muutaman videon tuosta coverage meikkivoiteesta enkä niiden näkemisen jälkeen uskalla ehkä kokeilla :p Ilmeisesti kestävyys rasvoittuvalla iholla on aika kehno. Mitä mieltä olet sen kestävyydestä iholla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä on hyvin kestänyt - tänä aamuna juuri ko.meikkivoidetta laitoinkin - mutta toisaalta, mulla ei kyllä rasvoittuva iho ole.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat