tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden luukut 1-4

Esittelin teille aikaisemmin tämän vuotiset joulukalenterini ja mainitsin, että luukkuja tulen myös täällä blogissa vilauttamaan. Nyt olisikin aika katsastaa mitä ensimmäiset neljä päivää toivot tullessaan:

1.luukku:


elevenin joulukalenterista paljastui Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask (ovh 29€/kpl!), jota olenkin halunnut testata, mutta hintansa puolesta olisi kyllä jäänyt ostamatta.

Tanya Burr joulukalenterista paljastui kynsilakka Festive Red -sävyssä. Perinteisen jouluinen, mutta silti hieman tylsä..

English Tea Shop sisälsi valkeata teetä (Organic White Tea with Cinnamon, Cocoa, Coconut and Lychee) - kuullostaa hyvältä ja itsehän tosiaan suosin enemmän käytössä juurikin vihreätä ja valkeata teetä mustan teen sijaan (yrttitee menee ehkä ykkössijalle, mutta nyt raskauden aikana ei yrttiteetä suositella nautittavaksi..)

2.luukku:


elevenin joulukalenterista paljastui kätevä matkakoko kasvovettä (Mario Badescu Glycolic Acid Toner), joka vielä tarkemmin tutustuttuna alkoi kiinnostaa entistä enemmän.

Tanya Burr -kalenteri sisälsi huulikiillon sävyssä Cranberry Melt - jouluisella teemalla mennään värin suhteen.

English Tea Shop toi mukanaan vihreää teetä; Organic Green Tea with Garcinia, Cinnamon, Ginseng and Acai Berry.

3.luukku:


elevenin joulukalenterista tuli tuttu tuote; Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer. Aivan vastaavan olen muistaakseni joskus aikanaan LivBoxin mukana saanutkin.

Tanya Burr -kalenterin sisältö oli itselleni hieman mielenkiintoisempi; kultainen Glitter Liner.

English Tea Shop sisälsi yrttiteetä; Organic Rooibos Herbal Tea with Cloves, Cinnamon, Cardamom, Garlic, Turmeric and Echinacea.

4.luukku:


elevenin joulukalenterista tuli hoitovettä luksusbrändi Sensailta.

Tanya Burr -kalenteri toi tullessaan kynsilakan, mutta tällaiselle harakalle mieluisassa sävyssä; Glitter Rain.

English Tea Shop toi mukaan toistamiseen yrttiteetä; Organic Rosehip Herbal Tea With Hibiscus, Apple, Licorice, Cinnamon and Rose Petals.


Miltä ensimmäiset päivät sitten vaikuttivat? 

elevenin joulukalenteri ei missään nimessä ole pettymys ollut vaikka ennakkoon kuulinkin paljon tyytymättömyyttä sisällön suhteen; itselleni mukana on ollut yksi ihan supertuote (kuiva kangasnaamio), yksi mielenkiintoa herättänyt ja kaksi vanhaa tuttavuutta - jokaikisen näistä ehdottoman mielelläni korkkaan käyttööni. Jos kalenterin sisältö pysyy tämänkaltaisena niin täältä löytyy aamuisin oikein tyytyväinen hymy :) 

Tanya Burr -kalenterissa alkoi harmittaa ainoastaan se, että tämähän on vain 12 päivälle eli loput 12 päivää jouluaattoon pitäisi mennä yhden kosmetiikkakalenterin turvin - noh ehkä sen kestää. Sisältö on ollut ihan kiva; joulunpunaisia juttuja oli odotettavissakin (ja itseasiassa vilkaisin kyllä ennakkoon jo hieman tämän kalenterin sisältöä) ja ehdottomasti paras tähän astisista tuotteista on tässä kalenterissa ollut glitter liner.

English Tea Shop -kalenterin yrttiteet jäävät ainakin odottelemaan kokeiluaan pidemmälle kevääseen ja pitää katsoa maltanko muutkin aukoa kokeiluun vasta joulukuun lopulla kun kalenteri on loppunut..

Eli oikein lupaava alku kaikkinensa. :)


Mitä sinun joulukalenterisi ovat sisältäneet?

6 kommenttia:

 1. Olen miettinyt aamuisin luukkuja avatessa että miksei aina voi olla joulukuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä ei niin innoissaan luukuista olisi jos ne olisivat arkipäivää? :D

   Poista
 2. Ihania yllätyksiä paljastunut sun kalentereista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin eleven on ollut positiivinen kun aloin jo pelätä pahinta sen perusteella mitä huhupuheita ja haukkuja sisällöstä olin kuullut :D

   Poista
 3. Kivoja juttuja ja muistan muuten kun tuo Clarins huulihommeli tuli aikoinaan Livboxista ja rakastuin tuotteeseen kovasti. :) Oma lemppari tähän mennessä kalentereista saattaa olla, tänään tullut Kiehl's huulivoide, jonkalaista olen halunnut jo pitkään testailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sitä Kiehl's:n kalenteria pitkään pohdin, mutta jätin sitten kuitenkin hankkimatta kun yritin vähän itselleni järkeä takoa päähän :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat