tiistai 12. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden luukut 5-9

Aika katsoa seuraava satsi joulukalentereiden luukkuja, tämä oli tarkoitus jo viikonloppuna laittaa teille tulille, mutta en sitten saanutkaan aikaiseksi postausta teille naputeltua, joten tulee nyt hieman jälkijunassa, mutta jospa se ei kovin pahasti teitä häiritsisi? :)

Ensimmäisten neljän luukun sisällöt näet täältä.

5.luukku:


elevenin kalenterista tuli edellisen luukun jatkoksi hoitoveden kaveriksi hoitoemulsio Sensailta, tätä olen joskus aikaisemminkin kokeillut, mutta mielelläni palaan vuosien tauon jälkeen testailemaan tuotetta.

Tanya Burr kalenterissa tuli toinen huulikiilto sävyssä Pink Fondant, näitä en ole ehtinyt testailla vielä huulille asti.

English Tea Shop -kalenteri sisälsi Organic Lemongrass Herbal Tea with Cinnamon, Ginger, Garcinia, Hibiscus and Lemon.

6.luukku:


Suomen Itsenäisyyspäivän kunniaksi olisin toivonut, että elevenin kalenterista olisi löytynyt jotain suomalaista, mutta sieltä tulikin Guccin Bamboo tuoksusta 5ml kokoinen miniatyyri.

Tanya Burr sisälsi hopeisen eyelinerin - joka pääsikin samantien testiin.

English Tea Shop -kalenterista tuli Organic Green Tea with Cinnamon, Peppermint and Licorice.

7.luukku:


elevenin kalenterista saapui kolme kappaletta Sigman matkakokoisia siveltimiä - näitä lähden ehdottoman mielenkiinnolla kokeilemaan, koska Sigman siveltimiä olenkin jo hetken ehtinyt testiin haikailla.

Tanya Burr -kalenteri sisälsi minipurkin glitteriä.

English Tea Shop -kalenterista tuli Organic Herbal Tea with Cinnamon, Chicory, Licorice, Peppermint, Ginger and Orange.

8.luukku:


elevenin kalenteri sisälsi Decleorin vartalokuorinnan. Tanya Burr -kalenterissa tuli valitettavasti tällainen "täytetavara" eli peili. English Tea Shop toi tullessaan Organic Oolong, Lemon, Raspberry and Calendula.

9. luukku:


elevenin kalenterista saapui Kerastasen shampoo. Tanya Burr toi mukanaan glitterisen huulikiillon. English Tea Shop sisälsi Organic Black Tea with Orange, Apple, Peach, Cinnamon, Ginger and Vanilla.


Luukkujen sisällöstä ehkä kaikista eniten innoissani olen tästä satsista Sigman matkasiveltimistä sekä Tanya Burr hopeisesta eyelinerista. Pettymyksenä ainoastaan tuo Tanya Burr -kalenterissa tullut peili - jonka kylläkin tiesinkin jossain vaiheessa olevan tulossa. elevenin kalenterin sisältö on mielestäni ollut aika tasaisen hyvää ja olen jo tähän mennessä kokenut saaneeni hyvin rahoilleni vastinetta, innolla odotan mitä loput luukut tuovat tullessaan :) English Tea Shop ei myöskään ole pettänyt, mutta tämänkin sisältöä ennakkoon vilkaisin ja katsoin ettei sisällä ainoastaan mustaa teetä, josta itse en niin kovin välitä.

Tanya Burr -kalenterihan onkin vain 12-luukkuinen eli enää pari luukkua tätä jäljellä ja sen jälkeen jatketaan jouluun asti elevenin ja English Tea Shopin voimalla.

4 kommenttia:

 1. Nuo Tanya Burr-jutut vaikuttaa kyllä somilta ja tuo teekalenterikin on ihana. Eleveniä arvioin niin, että arvo olisi 500e, niin siitä en mene kyllä ihan takuuseen, vaikka noin muuten arviolla ihan yes juttuja tullutkin. Oma eleveniltä ostamani essie-kalenteri on kyllä ollut joka euron väärti. :) Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen yrittänyt kalentereiden arvoa ynnäillä yhteen, katsotaan minkälaiseen lopputulokseen lopulta pääsen :D

   Ihanaa päivää myös sinne <3

   Poista
 2. Mä en ole laskenut elevenin kalenterin arvoa, katsotaan jos jossain vaiheessa...teejoulukalenteri olisi kyllä pitänyt hommata! Pitää katsoa onko niitä joulun jälkeen alessa..

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat