perjantai 8. joulukuuta 2017

Bette Box Joulukuu 2017

Ehdinkin jo hieman alkuviikosta odotella, että koska tämän kuukauden Bette Box saapuu - yhtenä syynä myös se, että tilasin siskontytölle lahjaksi Bette Boxin puoleksi vuodeksi ja toki jännittää mitä mieltä hänkin sisällöstä on, ne kommentit saan varmaankin kyllä vasta ensi viikolla kuulla koska ovat nyt reissussa..

Mutta joulukuun boxiin, jossa teemana on "huoliteltuna joulupöytään":


Glitz&Glam -blogin Minnan suosikki - enkä ihmettele. Itsekinhän vastoittain tätä seerumia kovasti teille kehuin. Koska minulla on nyt useampikin seerumi odottelemassa testausvuoroaan niin tämä saa jäädä vartomaan kaappiin korkkaamistaan - mutta ihan ehdottomasti tulen tämän itse käyttämään viimeiseen pisaraan saakka. :)

Myös toinen Minnan suosikki on itselleni tuttu - ja olen sen aikanaan blogissakin teille esitellyt täällä. Itseasiassa yksi kappale minulta ajoittaisesta käytöstä löytyy tälläkin hetkellä eli oikein toimiva tuote tämäkin - jää odottamaan h-hetkeään :D


"OMGel! Geelikynnet ilman valoa! Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Miracle Gel värilakkojen koostumus reagoi Miracle Gel päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Manikyyrin patentoitu teknologia pidentää manikyyrin kestoa. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Ohjeet: Levitä puhtaalle kynnelle kaksi kerrosta Miracle Gel värilakkaa ja päälle Miracle Gel päällyslakka. Erikoisvaloa ei tarvita. Geelilakan saa poistettua tavallisella kynsilakanpoistoaineella."
Jälleen tuttu tuote. Miracle Gel -värilakkoja minulta taitaa jo löytyä kolme kappaletta ja päällyslakkojakin taitaa olla kaksi - jos en sitten toista jo aikaisemmin ole maailmalle laskenut :D Hyvä lakka kyseessä. Itselleni tämä 501 Red Eye -sävyssä. (Hinnassa on muuten virhe tainnut sattua, koska mitä vilkaisin niin nämä duot taitavat aikalailla joka paikassa olla 15,90€ -hintaluokkaa.)

Maybeauty The Incredible Face Mask Kasvonaamio (ovh 25€/8x10ml, boxissa 10ml koko)
Moumou -blogin Iinan suosikki:
"Kasvonaamio, joka poistaa mustapäitä ja kuolleita ihosoluja vain minuuteissa!
Pitää kasvosi puhtaina ja terveinä!"
Nimenä tuttu, mutta en ole itse aikaisemmin testannut. Erittäin mielelläni testaan.
Kortilta löytyvät Avene Xeracalm -puhdistusöljyn ja kosteusvoiteen lasken enemmänkin ylimääräisiksi näytteiksi kuin varsinaisiksi boxituotteiksi - kosteusvoiteesta mukana on 5ml näyte ja puhdistusöljystä 10ml näyte. Tuote puhdistusöljyä varsinkin mielelläni kokeilen ja tästä olisin mieluusti vaikka matkakoon ottanut boxiin mukaan.

Hieman extraksi mukaan pakattu Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain (4€/hammaslankain + 5 vaihtopäätä) taas olisivat enemmänkin minun mielestäni boxin varsinainen tuote noiden Avenen näytteiden asemasta, mutta ymmärrän toisaalta, että hampaiden hoitotuotteista aina aikamoinen keskustelu nousee :D Hammaslankain jää kuitenkin ehdottomasti omaan käyttööni. 
Kaikilta boxista löytyi myös lisäksi extratuotteena Police Legend -tuoksunäyte, jonka olisin nimen perusteella nakannut miehelleni, mutta onneksi katsoin tarkemmin, että kyseessä on naisten tuoksu :D Vaikuttaa muuten iholle nopeasti testattuna aikasta kivalta tuoksulta.
Pitkäaikaistilaajia oli myös jälleen muistettu:
Muistattekin ehkä, että sain juurikin tämän samaisen tuotteen Dermosil Black Boxin mukana ja minulta jo tätäkin ennen yksi kappale kyseistä sävyä löytyi :D Koska kyseessä on erittäin riittoisa tuote niin uskon tuolla yhdellä korkatulla pärjääväni mainiosti ja nämä kaksi myöhemmin tullutta pääsevät kiertoon maailmalle :D


LOPPUYHTEENVETO
Joulukuun boxi sisälsi jälleen itselleni useammankin tutun tuotteen - mutta onneksi jo aikaisemmin hyväksi todetun :D Kokonaisuudessaan niin sisältönsä kuin arvonsakin puolesta oli mielestäni mitä mainioin boxi enkä rehellisesti sanottuna keksi mitä valittamista tästä voisi kukaan keksiä.


Joko sinä olet saanut boxisi kätösiisi ja erosiko se jotenkin tästä minun esittelemästäni?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. Ihan yes boxi ja todellakin hintansa arvoinen. Kivaa viikonloppua Mira😘

  VastaaPoista
 2. Mun boxissani oli vaaleanpunainen kynsilakka, mutta muuten sama paketti :) Tai no, tuota pitkäaikaistilaajan lahjaa ei ollut, kun olen tilannut nyt vasta yksitoista kuukautta. Harmi sinänsä, sillä Dermosilin tuotteet kelpaa itselleni aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12kk putkeen tilattuaan saa pitkäaikaistilaajastatuksen eli sinäkin kohta alat näitä pitkäaikaistilaajalahjoja itsellesi saada :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat