tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden luukut 23-25

Joulu on juhlittu ja joulukalenterinkin viimeinen luukku avattu, joten kurkataan mitä siellä oli sisältönä vielä ennenkuin alan koontia kalentereista tekemään. Aikaisemmat luukut:

Tänne jäikin tosiaan vain kolme luukkua avattavaksi.

23.luukku:


elevenin kalenterista paljastui Elemiksen laventelikasvonaamio - mielenkiintoinen tuote, joka ei ole entuudestaan tuttu. English Tea Shop toi mukanaan mustaa teetä; Organic Black Tea with Licorice, Cinnamon and Cloves.

24.luukku:


Rehellisesti sanottuna jouluaaton luukulta odotin hieman enemmän; elevenin kalenterissa mukana oli OPI:n joulunpunainen kynsilakka. OPI merkkinä huippu, mutta kuten olen ehkä maininnutkin niin tällaiset punaiset kynsilakat eivät ole ihan minua ja kyllähän tämä muutoinkin hieman tylsä oli - olisi edes ripaus kimallusta ollut mukana! English Tea Shop vaihtoi valkoiseen; Organic Black Tea with Lemongrass, Cocoa, Ginger, Coconut and Passion Fruit.

25.luukku:


Laskeskelin ennen tätä luukkua, että arvoa tuotteilla tähän mennessä oli reilut 300€ eli pähkäilin kovasti näinköhän tuo luvattu 500€ arvo tulee täyteen. No tulihan se; elevenin kalenterissa tuli siis Efva Attling rannekoru, jonka arvo on 180€. Ikinä aikaisemmin en muista ko.korusuunnittelijasta kuulleeni ja kieltämättä tuo arvo kuullostaa aika suolaiselta rannekorusta - itse en ikinä niin paljoa rannekorusta maksaisi eikä tuo ankkuriaihe nyt ihan välttämättä oikein iskenyt itseeni.. English Tea Shop sisälsi Organic Peppermint Herbal Tea and Green Tea with Orange, Cinnamon, Roasted Chicory and Vanilla.


Koontipostauksen kosmetiikkakalentereista tosiaan teen vielä erikseen, mutta ehkä jo rivienkin välistä oli luettavissa niin elevenin kalenteri ei ehkä ollut ihan niin super kuin mitä odotukset olivat. Tarkempia fiiliksiä ja pohdintoja kokonaisuudesta tulee sitten sinne koontipostauksen puoleen. ;)


Kysäisen nyt teiltäkin; oletteko aiemmin kuulleet Efva Attlingista vai oliko nimi sinullekin aivan yhtä uppo-outo kuin minulle?

4 kommenttia:

 1. Hän on kyllä hyvinkin tunnettu korusuunnittelija, muistelen että jo vuosikausia sitten kuullut häänestä eka kerran vaikken mä noista muuten juuri mitään tiedäkään.
  Aika arvokas koru kyllä, mutta ainahan niissä on vähän "lisää".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ainoastaan googlettelemalla hänen puolisonsa nimi sanoi jotain, mutta itse tyypistä en kyllä muista kuulleeni tai en ole pitänyt niin mielenkiintoisena, että olisi mitään muistijälkeä jättänyt :D

   Poista
 2. Olen kuullut Efva Attlingista aiemmin, mutta olin kyllä tosi pettynyt tuohon kalenterista tulleeseen koruun. Koru näyttää aika halpiskorulta, ja muutenkin kosmetiikkakalenterissa se arvo olisi voitu laittaa niihin kosmetiikkatuotteisiin :/

  https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, jos sen koko summan olisi kosmetiikkaan laittanut niin kalenteri olisi ihan oikeasti ollut sisällöltään huikea..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat