perjantai 29. joulukuuta 2017

Glimmer

Tilasin marraskuussa Kicks:n verkkokaupasta melkoisen kasan kosmetiikkaa, sisältäen myös muutamia bareMinerals-luomivärejä, jotka ajattelin nyt teille esitellä.


Pressattuja luomivärejä olen aikaisemmin testannutkin (postaukset täällä ja täällä), mutta jauhemaiset olivat vielä jääneet kokeilematta..


Tilaukseeni tarttui mukaan luomivärit sävyissä:
Cultured Pearl, Bahamas, Heart, Wildflower & Liberty.


Jauhemaiset luomivärit ovat käytössä hieman haastavampi sen vuoksi, että varisevat ehkä hieman pressattuja enemmän, mutta kun teet silmämeikin ennen muuta meikkiä niin saat helposti varisseet luomivärit pyyhkäistyä pois miselliveteen kastellulla vanulapulla - itse teen näin aina, koska jossain määrin pressatuistakin luomiväreistä väriä silmien alle käytössä varisee.


Pigmenttisyydeltään ja värisävyiltään nämä ovat kerrassaan ihastuttavia - käytössä myös helposti häivyttyviä.


Käytän aina luomivärinpohjustajaa silmämeikissä, mutta käteen swatchatessa se ei ole käytössä, joten näette kuinka hyvin ilman pohjustajaakin värisävyt näissä luomiväreissä tulevat esille.


Hintaa yhdellä luomiväripurkilla on normaalisti 27€/0,57g.


Tuleeko sinulla käytettyä jauhemaisia luomivärejä vai vannotko pressattujen nimeen?


*) sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

 1. Mistä verkkokaupasta tilasit siis, mulla kun ei tuo postauksen alku näy lainkaan? :/ Mä omistan jokusen näitä bareMineralsin irtoluomivärejä, mutta harmittavan vähän tulee käytettyä, useimmiten tulee tartuttua palettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicks-verkkokaupasta laitoin tilaukseen :) Onko sulla sama ongelma selasitpa puhelimella tai tietokoneen eri selaimella?

   Poista
 2. Mulla on tosiaan sama kuin DoS, mä en kans oo nähnyt pohjan muuttamisen jälkeen alkua koskaan. Mulla näkyy niin, että on otsikko sen jälkeen eka sana on sisältäen myös muutamia bareMinerals... Eli kaikki sitä ennen kirjoitettu ei näy. Tää tietokoneella katsottuna, mobiililla mobiiliversiona samalla selaimella näkyy alusta asti. Tämä ongelma siis Safarin selaimella. Tosi kauniita sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ongelma taitaa olla vain Safarissa, koska IE, Mozilla Firefox & Chrome näyttää itselleni näkymän ihan normaalina. Tuota Safaria en ole itse koskaan itseasiassa edes käyttänyt eli en kyllä osaa mennä itse muutoksia asetuksiin tekemään, että alkaisi toimia ko.selaimellakin :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat