maanantai 4. joulukuuta 2017

Step Into Magic Wonderland

En löytänyt Essencen Step Into Magic Wonderland -tuotteita suomalaisista verkkokaupoista tai Essencen suomenkielisiltä sivuilta - vinkatkaa mikäli olette näitä jossain Suomessa nähneet myynnissä! Tämä look sisältää niin ihania tuotteita, että joka tapauksessa nämä teille haluan esitellä. Lookista löytyy paljon erilaisia tuotteita, itselleni testiin sain luomiväripaletin sekä upeat glitterpunat.


Hintatietojakaan minulla ei näistä ole teille jakaa, mutta Essencen tuntien eivät nämä mitään kovin tyyriitä voi olla.


Luomiväripaletti 01 One Way Road To Fairyland sisältää minun silmääni aivan ihanan setin luomivärejä ja näillä onnistuu hyvin niin arki- kuin juhlameikkikin.


Pigmenttiä näissä sanoisin olevan kohtalaisesti; luomille näillä saa väri-iloittelua, mutta meikistä ei kuitenkaan tarvitse pelätä tulevan räikeä. Nämä myös häivyttyvät hyvin. Instagramista löytyy meikkikuva, jossa luomiväripaletti ollut käytössä.

Luomiväripalettia vielä enemmän innostuin aivan ihanan näköisistä glitterhuulipunista:


Pure Glitter Lipstick löytyy kolmessa sävyssä:
01 Chrome Into My Life
02 Pink Dreams Are Made Of This
03 Elfin Whispers

02-sävyn glitterpuna löytyy huulilta MAC:n huulipunan kera ainakin täällä.Minkä lisäksi esittelen teille Make Me Special Prismatic Lipstick Topper:n, jota en nyt myöskään verkkokauppojen puolelta löytänyt.


Kyseessä on siis glitterinen huulipunatopperi eli huulipunan päällä käytettävä tuote - tokihan tätä voi muuallekin kasvoille sipaista jos siltä tuntuu :D


Ensimmäisenä swatchauksessa huulipunatopper, jota seuraa glitterhuulipunat numerojärjestyksessä.


Huulilla nämä tuntuvat hieman karkeilta, mutta eivät kuitenkaan epämiellyttäviltä eivätkä myöskään vaikuta kuivattavan huulia ainakaan pikaisesti testaamalla. Glitter myös tuntuu näistä kaikista huulille tarttuvan eli ei haihdu huulilta hetkessä vaikka jotain söisi tai joisikin.

Pikkujoulukauteen kuuluu ehdottomasti glitter, joten nämä ovat aika must-have -hankintoja tähän vuodenaikaan - vai mitä sanot? ;)


Miltä glitterhuulet sinusta kuullostavat? :D


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Hopeinen glitterpuna näyttää varmasti makealta jonkun vahvan sävyisen huulipunan päällä. :)

  VastaaPoista
 2. Siis ymmärsinkö nyt oikein.. Nämä tuotteet ovat pr-näytteitä, mutta sulla ei ole tietoa mistä näitä saa ja kuinka paljon ne maksaa. Selevä! :D Mutta siis oikein kauniilta näyttävät ja tuollaisen glittertopperin voisin ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tarkoitin etten verkkokaupoista näitä itse löytänyt enkä ole fyysisesti kierrellyt kaupoissa, joissa essenceä on myynnissä, joten en ole varma onko näitä tullut ko.myymälöihin myyntiin (esim. Tokmanni ja Carlson).

   Poista
 3. essencen kausikokoelmat vaihtuvat niin tiuhaan tahtiin ja kaikki kokoelmat ei tule joka paikkaan, aika hankala on varmaksi sanoa mitä saa mistäkin ;) mutta hauskoja ja ajankohtaisia ovat, en ole itsekään näitä missään nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee - ja osa taitaa olla vain verkkokaupoista tai vaihtoehtoisesti vain kivijalkamyymälöistä saatavissa. :)

   Poista
 4. Näin näitä lähikaupassani joka myy Essenceä. Huulipunat tuntuivat sen verran glitterisiltä etten itse uskaltanut ostaa! Hankin kuitenkin huuli/silmäkynät tästä sarjasta ja olen tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo melko rouheilta tuntuvat, mutta eivät kuitenkaan epämiellyttäviltä huulilla mitä olen ehtinyt testailla :)

   Poista
 5. Tokmannilla oli tuo kokoelma myynnissä, ja itse ostin luomiväripaletin koska se oli vaan niin suloinen :)

  VastaaPoista
 6. Kannattaa katsoa kosmetik4less.de -verkkokaupasta, vaikka sieltäkin monasti myydään alta aikayksikön uutuudet loppuun. Kaupalla on edulliset postimaksut, ja kun paketti tulee EU:sta, ei voi jäädä tulliinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sieltäkin ajoittain tsiigaillut, mutta mieluummin olisin suomalaisiin verkkokauppoihin linkittänyt :)

   Poista
 7. Miekään en ole näihin törmännyt. Tosin viime viikolla kävin vain keskustan Tokmannilla ja siellä oli keskiosio tyhjä, keskustan CM:ltä löytyi sitä toista kokoelmaa :D

  K4L ei tee mieli tilata, koska PostNord :'D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat