sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden luukut 10-16

Esiteltyjen luukkujen määrä yhdessä postauksessa kasvaa kokoajan, mutta ehkä tämä ei vielä ylipitkäksi mene? :D Aiempien päivien sisällöt löytyvät: luukut 1-4 & luukut 5-9. Mutta pidemmittä löpinöittä itseasiaan:

10.luukku:


elevenin kalenterista tuli Akademikliniken Glow Oil minikoossa (5ml), mutta epäilisin tästä kuitenkin aikasta moneen kokeilukertaan riittävän. Todella mielenkiintoinen tuote ja koko sarja on kiehtonut jo kauemminkin. Tanya Burr -kalenteri sisälsi täytekamaa eli paperisen kynsiviilan, itse en näitä käytä, joten lähtee kiertoon. English Tea Shop toi tullessaan mustaa teetä; Organic Black Tea with Ginger, Cinnamon, Cardamom, Nutmeg, Cloves and Coconut.

11.luukku:


elevenin kalenterin mukana tuli valkoinen kangaskassi sekä pinssi - täytyy sanoa, että tämä luukku oli ko.kalenterissa itselleni ensimmäinen pettymys. Kangaskasseja kyllä käytän, mutta niitä on jo hirmuinen kasa kertynyt ja tässä huonona puolena on valkoinen väri (likaantuu helposti) sekä aivan liian pitkät kantohihnat (joka on varsin monen kangaskassin ongelma itselleni). Pitää katsoa kuinka tämän siis käy.. Pinssi on kiva, mutta en tiedä mihin sen oikein laittaisin...

Tanya Burr -kalenteri silmämeikkiin tarkoitettua glitteriä vihertävässä sävyssä "Midnight Magic".
English Tea Shop sisälsi jälleen mustaa teetä; Organic Black Tea with Licorice, Cinnamon and Cloves.

12.luukku:


elevenin kalenterista tuli itselleni tuntemattoman merkin silmänympärysvoiteesta näyte: Filorga Time Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream. Mielenkiintoinen tuote, koska tosiaan koko sarja on itselleni tuntematon. Tanya Burr -kalenterin viimeisessä luukussa oli kultaista glitteriä kynsilakan muodossa ja English Tea Shop vaihtoi valkoiseen teehen; Organic White Tea with Lemongrass, Cocoa, Ginger, Coconut and Passion Fruit.

13.luukku:


elevenin kalenterissa oli toinen tuoksuminiatyyri; YSL Black Opium EdP 7,5ml. Ja koska Tanya Burr -kalenteri päättyi eiliseen niin tämän lisäksi avattavana onkin enää vain English Tea Shop -kalenteri, jossa mukana oli: Organic White Tea with Cinnamon, Cocoa, Coconut and Lychee.

14.luukku:


elevenin kalenterissa mukana oli musta sheet mask: Skin79 All That Black. Itsehän rakastan kangasnaamioita, joten tämän luukun sisältö on itselleni oikein osuva. English Tea Shop vaihtoi vihreään teehen; Organic Green Tea with Gardenia, Cinnamon, Ginseng and Acai Berry.

15.luukku:


elevenin kalenterissa tuli heti perään toinen kasvonaamio: Biotherm Skin Best Wonder Mud. English Tea Shop -kalenterissa tuli Organic Rooibos Herbal Tea with Cloves, Cinnamon, Cardamom, Garlic, Turmeric and Echinacea.

16.luukku:


elevenin kalenterissa tuli minikokoinen mascara Elizabeth Ardenilta; Lasting Impression Mascara, joka ei kylläkään kuvauksen perusteella ehkä ole aivan se ideaalein minulle, koska vaikuttaa enemmän pidentävältä ja erottelevalta. English Tea Shop toi yrttiteetä; Organic Rosehip Herbal Tea with Hibiscus, Apple, Licorice, Cinnamon and Rose Petals.


Tämän esittelykierroksen luukuista elevenin kalenterin naamiot ovat ehkä kaikista mielenkiintoisimpia. Tanya Burr -kalenterissa olisi kyllä jonkinlainen "loppuhuipennus" olla, kultaglitterinen kynsilakka on toki ihan ok, mutta.. Katsotaan saako elevenin joulukalenteri paremman loppuhuipennuksen aikaiseksi :DMitä sinun kalenterisi toivat viime päivinä mukanaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat