lauantai 9. joulukuuta 2017

Bio-Oil

Jätin heinäkuun ostospostauksesta pois tämän lisäksi toisenkin raskausmahalle tarkoitetun vartaloöljyn, koska en vielä siinä vaiheessa halunnut aivan julkisesti asiasta edes vinkkailla. Eli n.30€ voitte tuonne saldoon käydä ynnäämässä lisää nyt jälkikäteen :D

Halusin tosiaan jo heti alkuraskaudesta aloittaa vatsani ihon huollon (vaikka siihen sitten myöhemmin pieni katko tulikin..) ja Bio-Oil oli tuotteista se mistä olin varmasti eniten kuullut ja näinpä nappasin sen testiin - varsinkin kun sattui vielä ko.hetkellä tarjouksessakin olemaan.


Tätä erikoisihonhoitoöljyä löytyy kahdessa koossa; 13€/60ml ja 19,90€/125ml. Itselleni nappasin öljyn pienemmässä koossa - ja sekin jo oli varsin riittoisa pullo.


Kyseessähän on kuivaöljy, joka lupaa tehdä niin raskaus- kuin muistakin arvista ja ihon virheistä vähemmän näkyviä. Se on yli kymmenessä maassa kategoriansa myydyin tuote.


Öljy sisältää kasviuutteita (mm. rosmariini‐, laventeli‐, kamomilla‐ ja kehäkukkaöljyjä), A- ja E-vitamiineja sekä mullistavan ainesosan PurCellin Oil™:n, jonka ansiosta öljy on kevyt ja rasvattoman tuntuinen.


Sopii käytettäväksi niin vartalolla kuin kasvoillakin. Ja sopii mm. pakkasen tai auringon kuivattamalle iholle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Suosituksena on käyttää öljyä kaksi kertaa päivässä samalla kevyesti sormenpäillä hieroen ihoa.


Itse käytin tätä toisen tuotteen kanssa vuorotellen aamuin-illoin (tämä taisi hieman aktiivisemmassa käytössä olla, koska sijaitsi wc:ssä kun taas toinen ihonhoitoöljy löytyi suihkun wc:n puolelta). Koostumus oli helposti levittyvää ja pystyin pukeutumaan käytön jälkeen. Arpikäyttökin tälle tuli tuon leikkaushaavan arpeni suhteen, mutta se ei tämän käytön aikana ehtinyt kyllä lähteä vaalenemaan lainkaan - eikä ole sitä oikein vieläkään tehnyt, mutta siinä aika tekee varmasti tehtävänsä. Käytön aikana ei raskausarpia itselleni ilmaantunut - mutta ei niitä ole ehtinyt vielä tähänkään mennessä tulla, joten en myöskään oikein siihen puoleen osaa mennä sanomaan.


Raskausarpiin muutoinkin vaikuttaa niin monet muutkin tekijät kuin pelkkä ihonhoito, joten aina edes ahkeralla ihonhoidolla niiltä ei pääse välttymään. Tuotteena oli kaiken kaikkiaan ihan ok, ainoa iso miinus tulee tuoksusta, josta en itse välittänyt lainkaan - onneksi ei aivan nenän lähettyvillä ollut niin pystyin tästä huolimatta ongelmitta käyttämään :D


Onko sinulla kokemusta Bio-Oil:sta tai muista vastaavanlaisista tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Tämä on aivan loistava öljy, ja ihan varmasti juuri raskausmassun arpia välttääkseen loistava Ihanaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuoksu olisi parempi niin voisin uudelleenkin ostaa :D Ja kiitos samoin sinne, ihanaa synttäriviikonloppua <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat