perjantai 15. joulukuuta 2017

Ensiapua erittäin kuivalle iholle

Sain testiin vuonna 1900 syntyneen kauneuden pioneerin luoman sarjan tuotteita - uskoisin, että kaikki ovat ainakin joskus kuulleet Ella Bachésta? Itselleni sarja on nimenä erittäin tuttu, mutta tuotteita en ole kuin muutaman yksittäisen aikaisemmin kokeillut; olinkin siis erittäin innoissani kun sain pari tuotetta sarjasta itselleni testiin. Tänään näistä esittelyyn pääsee tuote, joka on talvipakkasilla aikalailla kaikille tuiki tarpeellinen:
Kyseessä on kosteusnaamio ja ensiapuvoide erittäin kuivalle iholle sekä rasittaviin ilmasto-olosuhteisiin. 


Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, korjaavia muskottiruusun ja voipuunrasvahappoja sekä ihon pehmeyden palauttavia viiniköynnöksen kukkauutteen tripeptidejä ja vehnänalkion E-vitamiinia.


Tuotetta voi käyttää joko naamiona tai ensiapuna kuiville ihoalueille. Naamiona tuotetta käytetään 1-2 kertaa viikossa levittäen runsas kerros tuotetta kasvoille, antaen vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen imeytymätön naamio hierotaan kasvoille.


Itse testasin tuotteen nimenomaan naamiona:


ja varsinkin seuraavana päivänä peilistä oli vastassa ihanan pehmeä, heleä ja kosteutettu iho.


Onko Ella Baché sinulle tuttu?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen tuote joka olis varmasti mun iholle just nyt tarpeen! :) Oon koittanut etsiskellä itselleni kaikkea mahdollisimman kosteuttavaa, että saisi tän roa-kuurin aikana pidettyä ihon kuosissa :D Yllättävän hyvin oon tähän asti kyllä selvinny :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat