keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Veil + Base

Tammikuun ostoksista saatatte muistaa tilaukseni Illamasqualle - jokohan alkaisi olla aika esitellä loputkin ostokseni, aikaisemmin maaliskuussa esittelinkin jo silmämeikkihankintani. Ensinnäkin meikinpohjustustuotteita tilauksessa oli kaksi, toinen näistä minikoko, josta kylläkin useampaankin käyttöön riittää:


Radiance Veil ja Hydra Veil (ovh 38,95€/30ml)


Radiance Veil on osittain pohjustustuote ja osittain hehkua antava tuote. Koostumukseltaan voidemainen ja kasvoille levitettyään iho suorastaan kimaltelee, kuten alla olevasta kuvastakin voitte nähdä:Meikkivoiteen levitettyään kasvot eivät loista discopallon lailla, mutta tuotteena tämä ei varmastikaan ole jokaisen mieleen.


Hydra Veil on kosteuttava pohjustustuote, joka taitaakin olla yksi Illamasquan suosituimmista tuotteista - enkä ihmettele.


Koostumukseltaan tämä on napakan hyytelömäistä, joka ikäänkuin sulaa iholle. Todella pieni määrä riittää koko kasvoille.

Tästä kaksikosta Hydra Veil oli ehdottomasti itselleni mieluisampi vaikkei Radiance Veil myöskään huono ole - ja jää kyllä itselleni käyttöön.

Kolmantena tuotteena esittelen jokaisen kalpeanaaman must-have -tuotteen:

Skin Base Mixer White (ovh 31,95€/30ml)


Eli yksinkertaisesti valkoinen meikkivoide.

Itse olen innostunut varsinkin viikonloppuisin leikkimään "kotikemistiä" meikkipohjan suhteen eli käytän useampaa meikkivoidetta pohjan tekoon. Jemmoistani löytyy useampikin iholleni turhan tumma meikkivoide, joita olenkin nyt tämän avulla pystynyt käyttämään.


Koostumukseltaan tämä on aika jämäkän voidemaista eli jos sekoitat tätä hyvin juoksevan meikkivoiteen kanssa niin lopputulos on melko voidemainen meikkivoide.

Suosittelen tätä lämpimästi kaikille muille "kalkkilaivan kapteeneille", ehdottomasti hintansa arvoinen ja käytössä tämä on myöskin erittäin riittoisaa.


Onko sinulla ongelmia löytää markkinoilta itsellesi sopivan sävyistä meikkivoidetta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat