tiistai 20. kesäkuuta 2017

Liquid Silk

Oriflamen meikkivoiteet ovat olleet itselleni sen verran loistavia tapauksia, että pyysin myös kevään uutuuden testiin:
Itselleni sain meikkivoiteen sävyssä Porcelain, joka on muiden Oriflamen meikkivoiteiden kohdalla ollut itselleni sävyltään oikein passeli. Liquid Silk:n kohdalla sävy tuntuu ehkä aavistuksen tummemmalta kuin mitä muut ovat olleet, mutta meikkivoide onneksi tasoittuu hyvin iholle.


Meikkivoidetta kuvataan sivuilla ultrakevyeksi, joka tuntuu ja näyttää luonnolliselta saaden ihon näyttämään täydelliseltä. Sopii normaalille sekä rasvoittuvalle iholle.


Tämä tuntuu todellakin iholle levitetty ihanan kevyeltä ja ehkä jopa silkkiseltä. Jättää mielestäni myös ihon pinnan hieman samenttiseksi, joten puuteria tämän päälle ei välttämättä tarvitsisi käyttää. Peittävyyttä tällä myöskin on ihan mukavasti, jos ihosi on lähes virheetön niin et todennäköisesti erillistä peitetuotetta enää tarvitse - itsekin voisin parhaimpina päivinä pohjameikiksi käyttää pelkästään tämän (+poskipunat sun muut :D).


Ei tosiaan välttämättä ole kuivimmalle iholle se paras vaihtoehto, mutta mikäli ihosi ei kuivuudesta kärsi niin kannattaa tämä ehdottomasti tsekata! Oriflamelle tyypilliseen tapaan tämä on myös ajoittain tarjouksessa ja viimeistäänkin siinä vaiheessa tämä kannattaa omaan ostokassiin napata mukaan.


Oletko sinä kokeillut Oriflamen meikkivoiteita?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Mä olen nyt kesällä ollut tästä fiiliksistä, kun ihoni on normaali, talvella ei tosiaan pintakuivalla iholla ihan toimi, mutta nyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella ettei itsellenikään ole talvella paras mahdollinen vaihtoehto, mutta nyt kesällä suorastaan loistava :)

   Poista
 2. Kuulostaa tosi lupaavalta, just kesäkäyttöön voisin itsekin harkita tällaista! En olekaan koskaan testannut oriflamen meikkivoiteita :)

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa oon miettinyt tämän meikkivoiteen ostamista siitä lähtien kun sain käsiini uuden kuvaston oriflamelta. Onko sulla helposti rasvottuva/kiiltelevä iho? Minua jotenkin arveluttaa kun itsellä on tosi rasvoittuva iho, mutta kesäksi ja luonnollisille meikki päiville tämä voisi olla mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on sekaiho, ei niin kovinkaan rasvoittuva, joten en valitettavasti osaa sanoa kuinka rasvoittumalla iholla käyttäytyy. Jos sinulla on lähistöllä Oriflamen pistettä niin käy testaamassa? :)

   Poista
 4. No kappas! Samainen tuote ja samassa sävyssä tuli pari päiväätilauksen mukana, kun sai -50% kuvastosta valitsemasta tuotteesta :D Jos on huti, niin ei kovin suurta tappiota tule.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat