keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Piz Buin

Kesä ja kärpäset - josko se pikkuhiljaa alkaisi Suomen kamarallekin saapumaan? Kesän myötä myös aurinkotuotteet alkavat tulla entistä ajankohtaisemmaksi ja näinpä olisi tarkoitus esitellä teille muutama tuote Piz Buinin valikoimista. Omassa mielessäni Piz Buin nousee varsin korkealle arvoasteikolla aurinkotuotteiden kohdalla.


Sain testiin varsin kattavan setin aurinkotuotteita:
(hinnat ja linkit Sokoksen ja YA:n sivuille - en klikkauksista hyödy)


Itse suosin Suomessakin kesällä vähintään suojakerrointa 30, mutta en tiedä millä saisin miehelleni tolkutettua ettei suuri suojakerroin estä ruskettumasta - hän onneksi tarttuu aurinkovoiteisiin, mutta vain pienempiin suojakertoimiin ja 30 menee hänelle jo liian suureksi..


Piz Buinin aurinkovoiteet levittyvät iholle hyvin eivätkä jätä mielestäni tahmaista lopputulosta - aurinkovoidettahan pitäisi ihan kunnon kerros muistaa hölvätä iholle lisäten sitä myös pitkin päivää. Käsi ylös, kuka uskoo käyttävänsä aurinkovoidetta tarpeeksi paljon ja usein? Täytyy myöntää, että itselläni tässä ehdottomasti olisi tsemppaamisen vara.

Aftersun kannattaa myös ehdottomasti kodin kaapeista löytyä - vähintään kerran kesässä joku perheenjäsen taatusti itsensä käräyttää. Oma mieheni ehtikin tämän jo tehdä ja Piz Buinin aftersun pääsi kunnolla testiin - vaikutti oikein hyvin ihoa rauhoittavan.Käytätkö sinä aurinkovoidetta?*)pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat