lauantai 3. kesäkuuta 2017

Cuccio

Sain Cosmeryalta kolme Cuccion kynsilakkaa (+päällyslakan), joista kaksi vaikutti ensisilmäyksellä hieman tylsiltä - kolmatta olin jo joskus aiemmin sillä silmällä katsellutkin..Lienee helppo arvata mihin olin iskenyt jo aikaisemmin silmäni? :D


Swatchauksiakaan tehdessäni en mitään erityisempiä sydämen läpätyksiä kahta muuta sävyä kohtaan tuntenut, mutta päädyin yhdistämään tämän kolmikon ja kuinkas sitten kävikään..


Ihastuin lopputulokseen siinä määrin, että lakkauksen lähdin uusimaan vasta viidentänä päivänä kun pientä lohkeamaa lakkaukseen alkoi ilmestyä - tämä on yllättävänkin pitkä aika pitää samaa lakkausta itselleni.


Hintaa värilakoilla on 12,50€ ja päällyslakalla 15,50€, eivät aivan edullisimpia mutteivat toisaalta aivan sieltä kalleimmastakaan päästä. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan nämä lävitse :)

/Edit. Koodilla BLINGER15 saat 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Cosmeryan valikoimista kesäkuun 2017 loppuun saakka!!


Onko Cuccio sinulle tuttu merkki?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Eivät kyllä tosiaan pahan hintaisia! Ja ihan supernättejä sävyjä. Cucciota en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihan kivan värisiltä lakoilta, toivottavasti niille löytyy myös mainonnan lisäksi muuta käyttöä! Itse haluan ostaa kunnon neon värisiä nyt kesäksi, varmaan jos muutaman china glazen ostaisi kun ne tuntuu olevan ihan parasta!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "mainonta"-sana hieman särähtää korvaan, joten täytyy nyt sen verran mainita, että vaikka saankin ajoittain tuotteita itselleni testiin niin en ole niistä velvoitettu mitään julkaisemaan vaan teen sen ihan vain jos siltä itsestäni tuntuu eli maksettua yhteistyötä en lainkaan tällä hetkellä tee. Ja kyllä, nämä lakat tulevat jäämään omaan käyttööni jatkossakin. :)

   Poista
 3. Joskus olen ostanut, mutta enää ei Cuccion lakkoja löydy :)

  VastaaPoista
 4. Yksinään tosiaan vähän tylsiä, mutta aivan ihanan näköisiä noin yhdessä nuo!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat