torstai 15. kesäkuuta 2017

Minus 417

Sain testiin tuotteita sarjasta, josta en ollut aikaisemmin kuullut; Minus 417. Sarjan nimi juontaa juurensa Kuolleestamerestä tai tarkemmin ottaen siitä, että se sijaitsee 417 metriä merenpinnan alapuolella. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Saamani testipaketti sisälsi tämän kolmikon:
Rakastuin kuorinnan ja vartalovoi koostumukseen sekä varsinkin tuoksuun - aivan i-h-a-n-a!! Kuorinta on ihanan rouheata eikä ole liian kuivakkaa, joten käytössäkin helppoa. Vartalovoi ei ehkä vastaa aivan omaa käsitystäni vartalovoista vaan on mielestäni enemmänkin paksuhkoa vartalovoidetta - juuri sitä mitä näillä säillä kaipaankin. Tuoksua en osaa oikein kuvailla, siinä on jotain mielettömän tuttua.. Tätä käyttäessäni en voi mitään sille, että nuuhkin jatkuvasti käsivarsiani :D Tuoksu ei onneksi aivan hetkessä iholta katoa <3


Silmänympärysseerumi on koostumukseltaan sen verran täyteläistä, että toimisi ihan sellaisenaankin, mutta olen itse käyttänyt iltaisin toisen silmänympärysvoiteen alle. Kyseessähän on kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä tuote - ei siis ehkä aivan vielä sitä mitä itse ehdottomasti tarvitsisin vaikkakin silmänympärysiholla alkaa itsekin jo noita ikääntymisen merkkejä havaita. En siis tuosta kiinteytyksestä osaa mennä sanomaan, mutta tuotteena vaikuttaa oikein miellyttävältä.


Kannattaa muuten huomioida, että silmänympärysseerumi on pakattu 30ml kokoiseen pumppupulloon ja normaalistihan silmänympärystuotteet ovat puolet pienemmissä pakkauksissa - tämän on siis hinnaltaan vähintäänkin kohtuullinen.

Vartalotuotteiden hinnat menevät omalla kohdallani yli kipurajan, mutta mikäli et ole kosmetiikkatuotteiden käyttäjänä yhtä höveli kuin minä niin suosittelen näihin lämpimästi tutustumaan!!


Onko Minus 417 sinulle tuttu?*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Ei ole sen enempää tuttu, mielenkiintoisia tuotteita ja hauska tuo nimen alkuperä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla jos joskus vastaan sattuu tulemaan :)

   Poista
 2. Eipä ole tuttuja, mutta näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta.

  VastaaPoista
 3. Tämä on mulle tuttu Instasta sekä muien blogeista, mutta sarja kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jotenkin saanut sarjan missattua täysin ennenkuin siihen itse pääsin tutustumaan :D

   Poista
 4. Tuttu sarja on. Saatiin toissa vuonna kun olimme I love me messujen VIP-bloggaajia. Ihania tuotteita heillä on.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat