sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Bullet Proof

Sain viime syksynä I love me -messuilta mukaan Biozellilta melkoisen määrän tuotteita, mukaan lukien myös muutaman miesten tuotteen. Nyt vihdoinkin sain viimeisestäkin kolmikon tuotteesta mieheltä jonkinlaiset arviot, joten arvelin näistä teille pientä postausta naputella..


Matte Wax eli mattavaha (ovh 7,50€/100ml) lupaa antaa maksimaalista pitoa ja rakennetta. Ei jätä hiuksia tahmaisiksi.
Salt Sprayn eli suolasuihkeen (ovh 6,90€/150ml) lupauksena on voimakas tuki ja rakenne sekä tuuheus, mattapinta, UV- ja kosteussuoja.
Strong Hairspray -hiuskiinne (ovh 6,90€/300ml) kuivuu nopeasti antaen voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon.


Mieheni on hiustensa suhteen todella tarkka ja häntä häiritsee kovasti jos ne ovat hänen makuunsa kasvaneet liikaa - kampaajan tuolia kulutetaankin kuukausittain ahkerasti. Koska hiuksien suhteen ollaan tarkkoja niin näin ollen vaatimustaso tuotteidenkin suhteen on valtaisa - tämä siis ennakkotietona näin alkuun :D

Ensinnäkin pakkaukset miellyttivät niin mieheni kuin minunkin silmää - yksinkertaisen maskuliiniset.

Suolasuihke: "Tuoksu miehekäs. Plussaa myös siitä, että suuttimen painonapin lukitseminen on helppoa."
Hiusvaha: "Positiivinen yllätys, ei aivan voita lempparia (Redken Rewind), mutta toimii mainiosti esim. jos hiukset ovat kasvaneet liian pitkiksi."
Hiuskiinne: "Jättää ”märkää” jälkeä, mies pohti johtuuko suuttimesta, koska samaa ongelmaa useimmissa hiuskiinteissä. (Wella Flex tällä hetkellä hiuskiinteistä se toimivin) Plussaa tuoksusta ja pidosta."

Kovinkaan pitkiä arviointeja miehiltä on kai turhakaan odottaa :D Kokonaisuudessaan siis tuotteet ovat varsinkin hintaansa nähden oikein mainioita, mieheni suosikiksi tästä kolmikosta nousi hiusvaha eikä hän täysin tyrmännyt itselleen aivan uutta tuttavuutta suolasuihketta.

/Lisäys: Itseasiassa postauksen kirjoittamisen jälkeen mies on nyt käytössä tykästynyt hiusvahaan ja aikoo kuulemma hankkia uuden tilalle kun tämä on loppunut - toimii Redkeniä paremmin kuulemma kun hiukset ovat hieman "kasvaneet yli" (käy 3-4 vkon välein parturissa..) eli on jatkossa ehdoton must-have -tuote kylppärin kaapissa :DOvatko teidän miehenne yhtä tarkkoja hiuksistaan ja käyttämistään muotoilutuotteista?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Oma mies käyttää vain Fructista tai L'Orealin keltaista, eli siihen nähden on kait tarkka, muilla ei asetu siis kuulemma hyvin, hih ;) Muuten ei käytä kampaa edes, asettelee kädellä hiukset aamulla ja ei käytä niin mitään hiustököttejä. Juu on vanhan kansan mies, eli joskus Niveaa kroppaan, jos oikein iho on kuiva, hih. Mutta nuo puolet on kyllä erittäin rakastettavia <3 Ihanaa sunnuntaita Mira ja muuten itse tykkään Biozellin tuotteista kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne <3 Jälleen viikonloppu aivan liian nopeasti hurahti..

   Poista
 2. Oli tarkka silloin, kun sillä oli vielä pitkät hiukset, nyt kun ajelee kaljuksi (hyvä niin, mun ei tarvitse kokea hiuskateutta hänen paksuista hiuksistaan. :p )niin ei käytä mitään, joten ei ole väliä. :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat