sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Perfecting & Illuminating

Toukokuussa esittelin pari Artistryn tuotetta ja jatketaan tänään siitä.. Sain aiemmin esiteltyjen lisäksi myöhemmin vielä testiin CC-voiteen ja kahdessa sävyssä peitevoidetta ja täytyy myöntää, että olin varsinkin sävyn suhteen varsin skeptinen molempien kohdalla..


Illuminating CC-Cream (47,16€/30ml)


CC-voidetta löytyy kolmessa sävyssä: Light, Light-Medium ja Medium. Itse en sävyä pakkauksesta edes bongannut ja käyttöönottaessani kuvittelin tätä olevan vain yhdessä sävyssä. 

Mitä tuota sitten lupaa tehdä:
- kirkastaa ja parantaa ihon hehkua
- peittää erilaisia kauneusvirheitä (pigmenttiläiskät, juonteet ym.) 
- pohjustaa, kosteuttaa, tasoittaa
- SPF50

Tuotteella sää läpikuultavan tai puolipeittävän lopputuloksen ja tätä kai on tarkoitettu käytettäväksi myös meikinpohjustajana eli meikkivoiteen alle. Itse käytin tätä sellaisenaan ja antaa omaan makuuni riittävän peiton - lisänä toki peitevoidetta vielä muutamiin ihonvirhekohtiin levitettynä. 


Peitevoidetta löytyy viidessä eri sävyssä:
Light, Light-Medium, Medium, Medium Deep sekä Brightener.
Itselleni tuote saapui Light ja Light-Medium sävyissä, joista ehdottomasti Light on minulle sopivampi.

Tuotelupaukset ovat peitetuotteelle tyypilliset, minkä lisäksi tämän luvataan kestävän myös lämpöä ja kovaa menoa.



Yllä olevassa kuvassa vasemmalla CC-voide, sen jälkeen peitevoiteet sävyjärjestyksessä.
Kuten kuvastakin on nähtävissä CC-voide todellakin yllätti positiivisesti ja on (kevyehkön peittävyytensäkin vuoksi) tälle kalpeanaamalle oikein passeli tapaus. Ison plussan annan myös 50-suojakertoimesta. Peitevoiteesta Light-sävy on melko kellertävä, mutta toimii mainiosti itselläni. Tuohon kestoon en osaa oikein kummemmin mainita; on kestänyt päivän siinä missä muutkin peitetuotteet (pyöräilen usein työmatkat, joten siinä mielessä on tämän testin kai läpäissyt?). Miinusta annan peitevoiteen levitystavasta; tykkään itse enemmän hygieenisemmistä puristettavista tuubeista tms. Pitää vielä lisätä se, että Light-Medium -sävyn annoin kaverilleni, koska on minulle liian tumma. Häneltä tuli melko pian viestiä, että mitä tämä on, koska on niin super :D

Loppujen lopuksi ennakkokäsityksiini nähden tuotteet olivat siis ehdottomasti positiivinen yllätys. Omalla kohdallani hinnat kuitenkin menevät hieman liian kalliiksi, joten en näihin jatkossa tule tarttumaan. Jos kuitenkin käytät Artistryn tuotteita (eli sinulla on yhteyshenkilö keneltä tilata..) eikä hinta ole kynnys niin kannattaa nämä pitää mielessä.



Kuinka paljon sinä olet valmis maksamaan meikeistä?



*)pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat