perjantai 23. kesäkuuta 2017

Olive You & Code Breaker

NYX on itselleni yksi ehdoton lempimeikkisarjoista; laadukkaita ja värikkäitä meikkejä edulliseen hintaan - voiko muuta toivoakaan? Tänään esittelen teille kaksi kevään uutuutta, joista molemmat ovatkin jos osana meikkiä ehtineet blogissani vilahtaa..


NYX Ombre Blush Code Breaker (ovh 10,80€/8g)
lähti tilaukseen eleveniltä huhtikuussa.


Kuvittelin tässä ehkä hieman voimakkaammin tuon liukuvärin tulevan esille - enkä ehkä kuvitellut tätä aivan näin pigmenttiseksi.. :D


Vaikkei poskipuna ollutkaan aivan sitä mitä kuvittelin niin ei tämä missään nimessä ollut hutiostos, päinvastoin; kovasti tekisi mieli hankkia pari muutakin sävyä samaista poskipunaa - näitä saattaa siis näkyä vielä tulevaisuudessa blogissa upeassa väriloistossa ;)

Toinen NYX-ihanuus saapui minulle bloggaajien meikkihaasteen myötä Pretty.fi sponsoroimana. Kaikki neljä valittavan ollutta palettia vaikuttavat kerrassaan upeilta, mutta ajattelin valita tällä kertaa hieman jotain maanläheisempää ja vihreämpää - se kun on sävy minkä käyttöä ehkä jopa hieman aristelen jostain kumman syystä..
Sävymaailmaltaan tämä on kerrassaan upea - niinkuin kylläkin kaikki Pefect Filter -paletit..


Myös pigmenttiä löytyy erittäin hyvin eikä mielestäni sävyistä mikään ollut "kuivakka" vaan kaikki levittyvät helposti ja kauniisti.Minkä sarjan meikkituotteisiin sinä useimmiten tartut?


*)luomiväri saatu


P.s. Ihanaa Juhannusta kaikille, pitäkää hauskaa turvallisesti! <3

2 kommenttia:

  1. Olive You on tosi kaunis ja olisin valinnut sen Rusticin jälkeen :) poskipuna on kyllä hurja, en tiedä onko ihan oman värinen mutta nätti se silti on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rustic oli itselläni myös mielessä yhtenä vaihtoehtona, varsinkin kun teidän upeita luomuksia sillä katseli :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat