maanantai 19. kesäkuuta 2017

Alima Pure

Alima Pure on tullut itselleni parin tuotteen verran tutuksi Jolie Boxin kautta. Kyseessä on yhdysvaltalainen mineraalimeikkisarja, jonka tarkoituksena on tarjota maksimaalista tehoa mahdollisimman minimalistisesti.


Tästä kolmikosta kulmakynän olen esitellyt aikaisemmin blogissani täällä. Natural Definition Brow Pencil Medium on sävyltään minulle melkoisen hyvin sopiva ja olenkin sitä käyttänyt tuon Dermosilin kynän kanssa vuorotellen. En todennäköisesti kuitenkaan tätä tule itselleni hankkineeksi uudelleen, koska esim. juurikin tuo Dermosilin kynä on minulle aavistuksen paremman sävyinen sekä edullisempi.
Molemmat näistä ovat jauhemaisia, mutta itse en koe tätä mitenkään ongelmalliseksi muodoksi käytössä. Myöskin matkustaminen on pakkausten suhteen huomioitu hyvin.


Luomiväri tuli minulle aivan ihastuttavassa ruskeassa sävyssä - minkä lisäksi se on erittäin pigmenttinen, mutta kuitenkin helposti häivytettävissä oleva.


Poskipunan sävy Sahara ei valitettavasti ole minulle oikein paras mahdollinen, koska on hieman pronssinen sävyltään - varmasti aivan ihana ruskettuneella iholla.Swatchauskuvissa vasemmalla poskipuna, keskellä luomiväri ja oikealla kulmakynä.

Kokonaisuudessa Alima Puren tuotteet vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta ja mielelläni näihin lisääkin tutustuisin. Harmillista ettei poskipuna ole minulle aivan ideaalein sävy, valikoimissa on aivan ihastuttavia sävyjä myös tällaiselle kalkkilaivan kapteenille xD


Onko Alima Pure sinulle tuttu merkki?

6 kommenttia:

 1. Toi poskipuna vois toimia jo highlighterina ruskettuneella iholla, on sen verran hohtava.

  VastaaPoista
 2. opetelkaa hyvät ihmiset oikeinkirjoitus ja yhdyssanat. tympeä lukea kun on paljon kirjoitusvirheitä ja jutun ydin jää epäselväksi. katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pyrin kirjoittamaan mahdollisimman hyvää suomenkieltä, mutta valitettavasti niitä virheitä sinne väliin sattuu tulemaan. Onneksi voit valita toisen blogin mikäli minun tekstissäni noita virheitä mielestäsi aivan kohtuuttoman paljon vilisee :)

   Poista
 3. Voi mikä ihana kimallus ja ihanat pigmentit.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat