sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Fine flowers

Maaliskuussa FeelUniquesta tilatessani ostoskoriin tarttui mukaan myös mielenkiintoiselta vaikuttanut L'Orealin meikinpuhdistustuote:
Meikinpuhdistustuotteeseen on valittu mukaan rauhoittavaa ruusu-uutetta sekä suojaavaa ja kosteuttavaa jasmiiniuutetta. Tuote sopii kuivalle ja herkälle iholle. Koostumukseltaan on geeli-voidetta, joka vaahtoutuu veden kanssa. Itse tosin en käsin tällä saa kovin kummoista vaahtoa aikaiseksi..


Itse olen käyttänyt tätä puhdistuksen toisessa vaiheessa (tykkään ensimmäisessä vaiheessa käyttää meikinpoistoöljyä), puhdistuksen jälkeen ainakaan oma ihoni ei ole jäänyt rutisevan kuivaksi vaan tuntuu miellyttävän pehmeältä. Olen myös testannut meikinpoistotehoja käden swatchauksien puhdistuksessa ja poistaa meikin oikein tehokkaasti.

Tästä linjasta löytyy myös ainakin puhdistusmaitoa, kasvovettä sekä puhdistusliinoja, näistä kasvovesi ainakin voisi itseäni kiinnostaa.


Oletko sinä törmännyt ko.linjaan tai jopa tuotteita testaillut?

6 kommenttia:

 1. Onko tämä se sama mitä on suomessakin? vaaleanpunaiseen pakkaukseen olen ainakin Cittareissa törmännyt :) mulla on näistä se musta jossa vihreä pakkaus. Ihan ok ja pesee meikit hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin niinmutten varma ole koska en Suomessa näitä ole tarkemmin hipelöinyt :)

   Poista
 2. Mun on pakko sanoa, että mä jotenkin odotin näiltä enemmän kuin mitä sain, en kokenut ihastumisen kiljahduksia. :( Joten vähän sellainen tyhjä olo näiden osalta. Virve just kirjoittelikin siitä purkissa olevasta "balmista", josta itsellä samat fiilikset ja turhautunut olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tuota Virven postausta olekaan tainnut vielä ehtiä lukemaan.. Ihan ok -tasolle tämä itselläkin taisi jäädä, hoiti kyllä hommansa, joten sinällään tuotteessa ei vikaa ole..

   Poista
 3. Mulla on kans se balmi, ja siitä ei tullut mun suosikkia. Ja sitten se vihreässä tuubissa oleva, hiilipohjainen ihoa heleyttävä putsari oli liian pesevä, sitä voin käyttää ehkä kerran viikossa :D Luulen, että tää olisi varmaan ollut näistä Lorkun uusista putsreista itselleni se sopivin vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikean satuin itsellenikin sitten käyttöön nappaamaan :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat