sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Silikonisieni

Kokoajan keksitään uusia innovaatioita kuinka meikin saisi parhaiten levittymään, yksi näistä innovaatioista on silikoninen meikkisieni.


Sain tämän itselleni yllätyslähetyksenä - ja kukapa nainen ei yllätyslähetyksistä tykkäisi? ;) Rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikka tämä innovaatio kuullostikin mielenkiintoiselta niin en lukemieni kokemusten perusteella olisi lähtenyt tätä itselleni hankkimaan (vaikka esim. tämän kyseisen silikonisienen saa kotiutettua itselleen vain 4,95€ hintaan), mutta kun tämän itselleni sain niin toki uteliaisuuttani lähdin tätä testaamaan..


Materiaaliltaan tämä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, mutta itse olin hieman skeptinen sen suhteen kuinka tämä toimii..


Asia millä tätä markkinoidaan on se ettei tämä ime lainkaan itseensä meikkivoidetta eli hukkaa ei synny ja toisaalta tämä on super helppo puhdistaa - tämä pitääkin ehdottomasti paikkansa.


Meikinlevityksessä tämä ei missään nimessä toimi ainoana levitysmuotona vaan meikki on tämän käytön jälkeen häivyteltävä esim. meikkimunan tai siveltimen avulla tasaiseksi. En siis tällä oikein syttynyt, mutta ymmärrän tämän pointin ja mikäli et ole kovin hätäinen meikkipohjan suhteen niin tämä voisi sinulla toimiakin - itse en meikkimunasta ole vielä(kään) valmis luopumaan.


Oletko sinä testannut silikonista meikkisientä ja/tai olisiko sinulla ideoita mihin muuhun tätä mahdollisesti voisi käyttää?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. En kyllä sit ollenkaan lähe näihin uusiin hömpötyksiin vaan levitän meikkivoiteen edelleen Beautyblenderillä. Mitä järkeä tuossa edes on, jos pohjan joutuu kuitenkin siistimään sienellä tai siveltimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tuon ideaan ihan täysin päässyt sisälle :D

   Poista
 2. En ole testannut, eikä oikeastaan kiinnosta, mutta mähän olin samaa mieltä beautyblenderistä aluksi ja siitä tuli mun suosikkituote, joten eihän sitä tiedä. :D

  VastaaPoista
 3. En ole testannut, mutta samoilla linjoilla olen ollut, että toimiikohan vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista olisi kuulla jos joku olisi tämän saanut niin hyvin toimimaan, että on päivittäiseen käyttöön jäänyt :)

   Poista
 4. En oo vielä testannut mutta oon tuon tilannut, katsotaan mitä tykkään :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat