lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ruusukosmetiikka

Kuten olettekin ehkä huomanneet niin innolla testaan uusia tuotteita ja melkeinpä vielä sitäkin innokkaammin tutustun täysin uusiin tuotesarjoihin - näinpä tänäänkin sukellamme sarjan pariin, jonka arvelen aika monille teistä olevan tuntematon. "Bulgarian ruusu" on nimensäkin mukaisesti lähtöisin Bulgariasta ja sen historia juontaa melkoisen kauas; vuoteen 1948. Bulgarska Rosa PLC - Karlovo valmistaa tuotteet alusta loppuun itse.


Suomessa tuotteita myy Ruusukosmetiikka, josta sain valita pari tuotetta Rose Yoghurt -linjasta ja testiin lähti tällä kertaa hiusnaamio sekä vartalovoide.


 Ensimmäisellä kerralla tuoksuttaessani hiusnaamio tuoksui nenääni hyvältä, mutta arvelin etten vartalovoiteelle tule oikein lämpenemään ja juurikin tuon ensiajatuksen vuoksi en ihan heti samantien tullut näitä korkanneeksi käyttöön..


Hiusnaamio (11,50€/220ml)
Naamion luvataan rauhoittavan, ravitsevan ja hoitavan päänahkaa. Tekee hiukset helposti kammattaviksi, antaa kiiltoa, eloisuutta ja pehmeyttä hiuksille. Vaikutusaika 3-5 minuuttia, mikäli haluat hiuksille tehohoidon niin voit antaa vaikuttaa esim. froteepyyhkeen sisällä 5-10 minuuttia.


Tässä on minun nenääni todella ihastuttava ruusun tuoksu - joskushan ruusun tuoksu tuotteissa on tunkkainen ja "vanhahtava", mutta tässä se ei missään nimessä sitä ole. Tuoksu jää melko kevyenä hiuksiin. Hoitavuutta hiusnaamiolla on oikein mukavasti. Tykästyin tähän tuotteeseen jo heti ensikosketuksella.


Vartaloemulsio (9,90€/250ml)
Vartalovoiteen luvataan kosteuttavan iho pitkäkestoisesti ja tehokkaasti minkä lisäksi se parantaa ihon rakennetta ja elinvoimaa.


Ensituoksutuksella tosiaan ajattelin tämän olevan liian voimakkaan tuoksuinen ja ehkä juurikin sellaista ruusuntuoksua mistä en itse välitä. Onneksi kuitenkin korkkasin tämän käyttöön; ensimmäisellä käyttökerralla huomasinkin, että tuoksu onkin aikasta kiva ja toisen käyttökerran jälkeen huomasin jatkuvasti tuoksuttelevani käsivarsiani :D Tämä on siis erittäin hyvässä mielessä aikasta koukuttavan tuoksuinen.

Koostumukseltaan tämä on kevyehköä ja imeytyy ihoon hyviin, kevyestä koostumuksestaan huolimatta on kuitenkin riittävästi kosteuttanut omaa ihoani.

Kokonaisuutena siis oikein ihastuttavia tuotteita, jotka eivät mielestäni ole missään järkyttävissä hinnoissakaan. Pakkaukset ovat ehkä omaan silmääni vähän vanhahtavan näköisiä, mutta toisaalta ovat aika viehättäviä tuollaisenaan. Joten varsinkin jos rakastat ruusuntuoksua niin kannattaa pistää tämä tuotemerkki itselle muistiin!


Minkälainen sinun suhteesi ruusun tuoksuun on?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Mähän tunnetusti rakastan ruusun tuoksua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua näihin joskus lähemmin ;D

   Poista
 2. Ruusu ei todellakaan ole mulle se ykköstuoksu, mutta esimerkiksi The Body Shopin Ruusu-linja yllätti täysin ja oli yksi niitä harvoja, joka sai mut aivan pauloihinsa :) Tietynlainen ruusun tuoksu voi siis olla kivakin, mutta suurimmassa osassa tuotteita se ei niin muhun kolahda. Hajuvesissä riippuu, mitä muuta yhdistelmässä on mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin rakastuin siihen TBS:n British Rose -linjaan <3

   Poista
 3. Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta tuotesarjalta. Mä tykkään miedosta ruusun tuoksusta, niissä on kyllä eroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehdottomasti ja välillä tuotteisiin on saatu suorastaan etova ruusuntuoksu, joka eroaa täysin siitä miltä ruusu tuoksuu aitona..

   Poista
 4. Ruusu on sellainen tuoksu että siitä joko tykkää tai ei. Riippuu siis tuotteesta, joissakin on onnistuttu, joissain ei :)

  VastaaPoista
 5. Minulle tuotteet ei iskisi, vierastan ruusun tuoksua kaikessa paitsi itse ruusussa ja sen kukassa :D Kivat pakkaukset kyllä.

  VastaaPoista
 6. Ihastuin itse tuohon TBS:N British Rose -sarjaan aika syvästi, mutta näiden tuoksu ja koostumukset voivat toki olla ihan eri luokkaa! Kuulostaa hyvälle, innolla odottelen suurempien testien tuloksia!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nämä sattuvat joskus vastaan tulemaan niin kannattaa ehdottomasti testata :)

   Poista
 7. Kuulostaa mielenkiintoiselta, tykkaan yleensa ruusun tuoksusta niin voisin tykata naistakin. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat