maanantai 13. maaliskuuta 2017

Uusi alku ihollesi

Olen unohtanut kiireessä täysin mainita uudesta todella mielenkiintoisesta verkkokurssista, josta varmasti ainakin jokunen teistä voisi olla kiinnostunut. Kyseessä on TwistBe:n perustajien luoma ihonhoidon verkkokurssi Uusi alku ihollesi.

Valmennuksena tarkoituksena on opettaa osallistujille ymmärrystä oman ihon toiminnasta ja tarpeista, ihon oikeaoppisen hoidon perusteita, kosmetiikkatuotteiden raaka-aineiden saloja sekä omien elintapojen ja ravinnon merkitystä ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön.

Jos laitat valmennuksen tilaukseen nyt saat sen hintaan 87€, 22.3. jälkeen hinta on 127€. Lisäksi kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu eli jos ensimmäisen viikon aikana toteat ettei kurssi olekaan sinun juttusi, saat rahasi takaisin. Kurssi kestää yhteensä 4 viikkoa ja saat sähköpostin sekä Facebook-ryhmän kautta tiedon kun uusi valmennusmateriaali on saatavilla.

Itse pääsen mukaan testaamaan verkkokurssia ja odotan sitä kyllä ehdottoman innolla ja mielenkiinnolla - taustalla on jo paljon tietämystä ja kokemusta, mutta taatusti uusia työkaluja kurssilta tarttuu itsellekin mukaan. :)


Oletko sinä jo kurssille lähtenyt mukaan?

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnosti tämä kovasti, ja tiedän kyllä että ihonhoito on kokonaisvaltaista niin sisäistä kuin ulkoistakin, mutta itsellä ei nyt ollut oikein aikaa perehtyä ruokahommiin yms, joten jätin väliin. Jään kuitenkin mielenkiinnolla odottamaan sun kokemuksia tästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään ei mitään muuta mullistavia muutoksia elintavoissa pysty tekemään, mutta jos jotain pientä tarttuisi mukaan matkaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat