sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Makiash

Makiash on varmaankin useille teistä tuttu viime syksyisen LivBoxin kautta ja onhan tämä näkynyt myös useammassakin blogissa. Kertauksena; kyseessä on siis ammattimallien kanssa yhteistyössä kehitetty ruotsalainen meikkituotemerkki. Merkiltä löytyy hyvin monipuolisesti meikkituotteita, tänään keskityn itse kynsien puoleen.


Toinen kynsilakoista päätyi itselleni LivBoxin kautta, toisen sain kynsilakanpoistoaineen kera pr-näytteenä.


Vasemmalla Dusty Mud, oikealla Skyline Blue.

Dusty Mud
Skyline Blue
Kynsilakkojen sävyvalikoima on melkoisen laaja ja näitä kuten muitakin Makiash-tuotteita pystyy tilaamaan Ellokselta. Kynsilakoilla on hintaa 11,90€/10ml.


Laadultaan nämä vaikuttavat oikein mainioilta; kestävyyttä omilla kynsilläni sen mitä muillakin lakoilla ja peittävyys on hyvä kahdella värilakkakerroksella. 
(Pahoittelut kuvassa näkyvästä hiuksesta, huomasin sen toki vasta kuvien ottamisen jälkeen..)

Kynsilakanpoistoaine on dip-in -mallia eli dippaat sormet yksitellen purkkiin, pyörittelet hieman ja kynsilakat on poistettu. Ei sisällä asetonia. Poistaa todella helposti ja nopeasti kynsilakat, ei tosiaan tarvitse kuin hieman sormea purkissa pyöräyttää. Hintaa 75ml purkilla on 14,90€, joka kyllä itselleni on melkoisesti - kynsilakanpoistoainetta tässä taloudessa kuluu nimittäin melkoisesti. Jos sinulla kynsilakanpoistoaine ei ole aivan suurkulutustuote niin kannattaa ehdottomasti tätä harkita!


Oletko sinä tutustunut Makiash:n tuotteisiin? Mielelläni erityisesti muista meikkituotteista kokemuksia kuulisin, ne ovat itselleni jääneet vieraammiksi :)


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Mulla on poskipuna Pale Pink ( muistaakseni ) ja se on kyllä mainio arkisävy. Huulimeikit on myös ihan kivoja :) kynsilakka oli mutta lähti testaamattomana eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Minulla on Makiashin tummanpunainen kynsilakka, mikä tuli joskus LivBoxin mukana, mutta en ole vieläkään kyseistä lakkaa kokeillut.

  VastaaPoista
 3. Makiashin lakat ovat ihan huikean hyvän laatuisia ja toi putsari on ihan mun lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaamistani purkkiputsareista ehdottomasti paras tähän asti :)

   Poista
 4. Mulla kokemusta vain lakasta, siis siitä joka oli Livboxissa ja ihan jees lakka mutta sävy ei ollut mieluinen.Hinta musta vain suht suolainen, kun ei mikään erityisen hyvä lakka ollut ja tuo kynsilakanpoistoaine on kyllä hinnaltaan aika jäätävä, täälläkin sitä kuluu hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vuosiin Ellokselta tilaillut, mutta siellä varmaan edelleen aika hyvin tarjouskampanjoita on jolloin tuotteita saa kohtuu edulliseenkin hintaan kotiutettua? :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat