torstai 30. maaliskuuta 2017

HydrAlgue

Yöt ovat tärkeää aikaa myös iholle; tällöin iho uudistuu aktiivisesti, solut jakautuvat jopa kolme kertaa nopeammin kuin päivällä. Myös mikroverenkierto vilkastuu ja ihon suoja ulkoisia tekijöitä vastaan vahvistuu. Tämän tiedon pohjalta Phytomer on kehittänyt uuden HydrAlgue Nuit -yövoiteen.


Sopii normaalille ja kuivalle sekä väsyneelle, harmaalle ja kosteudenmenetyksestä kärsivälle iholle. Phytomerin uuden innovaation kerrotaan tarjoavan tehokkaampaa kosteutusta kuin paljon viime aikoina hypetetty hyaluronihappo.


Phytomerin tuotteiden tuoksut ovat aivan ihania ja itseni ne vievät vuosien taakse ammattikouluun kun opiskelin kosmetologiksi - yhtenä sarjanamme oli juurikin Phytomer, joka ehdottomasti oma suosikkini <3


Voide on koostumukseltaan ihastuttavan "jämäkkää", mutta ei kuitenkaan tunnu raskaalta tai rasvaiselta iholla. Imeytyy nopeasti, mutta jättää ihonpinnan kosteutetun oloiseksi.


Koostumus on aikalailla täydellistä omaan makuuni ja aamulla iho tuntuu yön jälkeen miellyttävän pehmoiselta. Yhtään mitään moitittavaa en tuotteesta keksi - tai no, ehkä tuo hinta voisi aina pienempikin olla, mutta näin hyvälle tuotteelle sekin on ihan perusteltua.


Minkälaisia yövoiteita sinä suosit käytössäsi?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat