perjantai 24. maaliskuuta 2017

Punoitusta tasoittava pohjustaja

Ihoni aika ajoin hieman punoittaa minkä lisäksi olen taas viime aikoina saanut hyvin tsempattua meikinpohjustustuotteiden käytön suhteen; jokunen aika sitten kätevästi sainkin käsiini tuotteen joka tarjoaa sekä meikinpohjustuksen että punoituksen tasoituksen:
Tämä vihertävä pohjustaja häivyttää punoittaia läikkiä ja tasoittaa couperosan aiheuttamia ihon värivaihteluita minkä lisäksi se tekee ihon pinnasta tasaisen. Pitää ihon rasvoittumisen sekä kuivan hilseilyn kurissa, tasoittaa laajentuneita ihohuokosia sekä häivyttää juonteita.


Tuotetuntu tässä on hieman silikoniseksi kuvattavissa oleva (INCI-luettelossa myös silikonit aivan alussa luetteloa), itsehän en silikoneja välttele ja tietyissä tilanteissa ne ovat ehdottomasti tarpeellisia. Ehkä pienesti värierojen korjautumista tämän kanssa on huomattavissa ja ehdottomasti antaa hyvän pohjan meikkivoiteelle.

e.l.f.:n tuotteet ovat varsin edullisia ja näitä on saatavissa mm. joistain apteekeista sekä tilattavissa esim. Pretty.fi-verkkokaupasta, jonne aiempi linkkikin vie. Hintaa tällä on 15,95€/13,7g.


Ovatko e.l.f.:n tuotteet sinulle tuttuja?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Ei oo oikein tuttuja, joku huulipuna mulla on joskus ollut. Poskipunapalettia ja matta-huulipunakynää olen kyllä haikaillut!

  VastaaPoista
 2. Elfin tuotteita mulla ei taida tällä hetkellä olla kuin yksi poskipunapaletti, mutta brändiltä löytyy paljon kaikkea kiinnostavaa ja monesti oonkin miettinyt tilaamista :) Tämäkin vaikuttaa tosi hyvältä primerilta!

  VastaaPoista
 3. Elfiä olen tilannut aikoinaan Englannista. Silloin vielä, kun toimittivat Suomeen, mutta harmi, että ei voi enää tilata sieltä suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt muista ehdinkö itsekin aikanaan sieltä sivuilta suoraan tilata vai kävinkö vain tuotteita katselemassa.. Aika usein tullut iHerb:stä näitä tuotteita tilattua vaikkakin tokihan sitä aina pitäisi suomalaisia yrityksiä kannattaa, mutta kun hintaero on tuplat tai ylikin niin.. :/

   Poista
 4. Tää mun pitäs päästä testaamaan, ihan hirveä himo ollu muutenkin näihin Elfin pohjustustuotteisiin jo ikuisuuden!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 5. Taytyy myontaa etten oo kokeillut, mutta voisin aloittaa vaikka tasta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat