tiistai 14. maaliskuuta 2017

Luomivärihelmet

Kuten varmaan aikalailla kaikki kauneusbloggaajat niin itsekin rakastan kaikkia uusia innovaatioita ja kun huomasin jotain uutta ja ihmeellistä tulleen Oriflamen valikoimiin niin ajatus oli, että näitä on pakko testata - riemukseni sainkin nämä itselleni testiin peräti kahdessa sävyssä. Kyseessä on..


Giordani Gold -linjassa ilmestyneet Eye Shadow Pearls:it.


Itselleni sain sävyt Frosty Nights (kuvassa vasemmalla) ja Misty Forest (kuvassa oikealla), näiden lisäksi kolmantena sävynä on Warm Cashmere, joka on sävyltään ruskehtava.


Ihan ensimmäisenä on mainittava, että nämä ovat aivan mielettömän kauniita! Pohdiskelin itse jo ennakkoon, että ovatkohan nämä loppupeleissä kovinkaan käyttökelpoisia ja saako näistä pigmenttiä irtoamaan..


..mutta siinä suhteessa nämä yllättivätkin positiivisesti. Itseasiassa swatchaukseen väriä sain huonommin kuin mitä loppupeleissä silmämeikkiä tehdessä luomille. Eivätkä nämä käytössä sitten loppupeleissä niin hirmuisen epäkäytännölliset sitten kuitenkaan olleet..


Hintaa näillä ihastuttavilla helmillä on normaalisti 22€, mutta Oriflamelle tyypilliseen tapaan ovat aika ajoin tarjouksessa; tälläkin hetkellä hintaa näyttäisi olevan vain 14,90€ joten kannattaa tarjous hyödyntää mikäli helmet alkoivat sinua kiehtoa!


Miltä sinusta luomivärihelmet vaikuttavat?


*)pr-näyte

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Innolla odotan mikä on seuraava innovaatio luomivärien saralla :)

   Poista
 2. Onpa jännä idea! Mä en näe näissä mitään vastustamatonta eikä tule "pakko saada" fiilistä, mutta hauska toteutus silti :D

  VastaaPoista
 3. Miulla on nämä kaikki kolme. Aivan ihania, tykkään siitä ruskeasta eniten :)

  Nämä taitavat olla poistumassa, muistaakseni oli jossain kuvastossa (5?) merkintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät sitten markkinoilla pitkään ehtineet olla tai sit mä oon missannut totaalisesti sen kun nämä on alunperin valikoimiin tulleet :D

   Poista
 4. Jännä idea kyllä, sytyn silti enemmän aurinkopuuteri/poskipuna/highlighter helmille :P sävytkään ei ehkä olleet ihan minua.
  Plussaa kuitenkin aina innovaatioista!

  VastaaPoista
 5. Jopas vaikuttaa hauskalta! Puuterihelmet on tuttuja, mutta en ole ajatellut, että myös luomivärit voisi olla samassa muodossa. Voi olla että jäisi mulla kuitenkin käyttämättä, mutta onhan nuo nyt kauniita!

  VastaaPoista
 6. Empäs oo koskaan nähnyt luomivärihelmiä, todella mielenkiintoinen idea! :)

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista
 7. Hämmentävä idea :D Kyllähän sitä luomiväriä näikin voi käyttää!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat