torstai 2. maaliskuuta 2017

Nymphe & Prose

Itseäni on kokoajan enenevässä määrin alkanut kiinnostanut luonnonkosmetiikan puoli ja se mikä omassa kosmetiikan käytössä on mietityttänytkin on kynsilakkojen jatkuva käyttö. Sen vuoksi olikin enemmän kuin tervetullutta päästä tutustumaan myös tähän puoleen luonnonkosmetiikkaa.


Sain näitä vegaanisia kynsilakkoja testiin kolmessa sävyssä;
Nymphe
Prose
Ombre Noir


Miehenikin kiinnostui kynsilakkapulloista kun kuvia otin ja oli ehdottomasti sitä mieltä, että kynsilakkapullojen korkki tulee sitten postauksessa mainita! :D Ja kyllähän tuo niin upea on, että ansaitsee tulla mainituksi!

Kaikki Bohon kynsilakat ovat siis tosiaan vegaanisia ja niistä on poistettu kaikki yleisimmät allergisoivat ja haitalliset ainesosat; kynsilakat ovat siis 7-free tai 8-free. Kynsilakat eivät sisällä: tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeenia, ksyleenia, kamferia - 8-free lakoissa ei ole myöskään hartsia.

Nymphe
Prose
Ombre Noir
Kynsilakoista ensimmäisenä pääsi kynsilläni kaksikko Nymphe&Prose:


Kynsilakkausten kestossa en huomannut eroa muihinkaan lakkoihin verrattuna, alus- ja päällyslakkana tosin ei Bohon lakkoja minulla ollut käytettävänä - pitää laittaa ostoslistalle!


Kertakaikkisen positiivinen kokemus ja voin näitä suositella suurella lämmöllä! Hinnaltaankaan nämä eivät mielestäni ole lainkaan ylihinnoiteltuja; n. 8€/5ml ja löytyy useammastakin verkkokaupasta.


Oletko sinä testannut Bohon kynsilakkoja?


*)pr-näyte

22 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt ja pullot. En ole testannut, messuilta sain yhden, mutta se meni tyttärelle.

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 2. Vau, mielenkiintoista. Välillä tulee mietittyä kynsilakkojen kemikaalien vaikutusta. Kuitenkin turhamaisuus ajaa tuon huolen edelle. :) Voisikohan näillä lakata huolettomammin..? Ja todella on kauniit korkit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä vaikuttaisi myös aika kivasti sävyvalikoimaa olevan :)

   Poista
 3. Todella kivat sävyt ja nuo korkit ovat kyllä upean erikoiset :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköiset pullot ja upealta näyttää tuo lakkaus.

  VastaaPoista
 5. ihana sävy tuo nymphe <3 jotenkin mullon sellainen ajatus, että kynsilakat on niin tujua myrkkyä ettei luonnonkosme lakat voi olla hyviä, mutta pitänee ehkä testata ja tuomita vasta sitten :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, nämä ainakin toimivat ihan niinkuin synteettiset kaverinsa :)

   Poista
 6. Mäkin oon tykänny bohon kynsilakoista, vaikka oon aika noviisi niiden saralla. Luulen että siinä puisessa korkissa on jotain, että saan siitä vähän paremman otteen, eikä se pyöri sormissa. Noh ainakin siinä on mukava tuntuma, ja kitkan avulla saa helposti avattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, että ovat paitsi kauniita niin myös käteviä :)

   Poista
 7. Mä ostin messuilta yhden Bohon kynsilakan ja oon tykännyt siitä kyllä kovasti :) Näistä etenkin Nymphe ja Prose näyttää upeilta!

  VastaaPoista
 8. Kauniita sävyjä, mutta etenkin Nymphe osuu ja iskee!

  VastaaPoista
 9. Nymphe näyttää niin täydelliseltä sävyltä mulle! Pakko ehkä hankkia kokeiluun!

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat