torstai 23. maaliskuuta 2017

Päivänkakkaroita ja teetä

Kirjoittelin teille jo aikaisemmin hieman Beauty Gardenista, joten jos sarja on sinulle täysin vieras, vilkaise sieltä mistä on kysymys. Tänään hypätään suoraan kahteen viimeiseen esittelyyn saamaani tuotteeseen, jotka molemmat ovat koostumukseltaan ehkä hieman erilaisia kuin mitä olen aikaisemmin testannut..


Päivänkakkaraseerumi (suositushinta 48-59€)
Teeyövoide (suositushinta 48-59€)


Päivänkakkaraseerumi on kiinteässä muodossa oleva tuote, joka ihonlämmössä muuttuu juoksevammaksi. Tuote sopii niin silmänympäryksille kuin muuallekin kasvojen alueelle. Tämän tarkoituksena on poistaa väsymyksen merkkejä ja tasoittaa pintajuonteita.


Sisältää auringonkukkaöljyä, karitevoita, mehiläisvahaa sekä n.20% päivänkakkaraa. Päivänkakkara toimii ihoa napakoittavana ainesosana.


Käyttö on yksinkertaista; ota pieni nokare seerumi, pyörittele hieman sormissasi, että tuote muuttuu öljymäisen juoksevaksi ja levitä iholle halutulle alueelle. 


Itse olen käyttänyt tätä iltaisin lähinnä silmänympärysiholla. Koostumus muuttuu tosiaan kiinteästä hieman öljymäiseksi ihonlämmössä ja on helppo levittää näin ollen iholle. Olen kokeillut myös koko kasvoille muutamana iltana ja toimii tässäkin ihan mainiosti varsinkin hieman kuivammalle iholla, itselläni tämä ehkä parhaiten toimii nimenomaan silmänympärysiholla - olen liikkuvallekin luomelle uskaltautunut levittämään ilman ongelmia, mutta tässä kannattaa olla varovainen varsinkin jos luomesi ovat herkästi turpoavaa sorttia.


Tuotetta purkissa on 30ml verran eli varsinkin pelkästään silmänympärysiholle käytettynä kestää pienen ikuisuuden - on todella riittoisa tuote. 


Teeyövoide sopii kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille, ihanteellinen varsinkin vanhemmalle iholle. Kosteuttaa, rauhoittaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Nimestä huolimatta sopii myös päiväkäyttöön.


Koostumuksetaan tämä ei ole aivan tavallisen voidemainen, en oikein tiedä kuinka tätä kuvailisin.. 


Erittäin miellyttävän tuntuinen ja myös tätä riittää jo pieni määrä koko kasvoille ja kaulalle. Itse olen tätä nimenomaan yöksi käyttänyt, tässä on kuitenkin sen verran täyteläisyyttä, että vaatisi jonkin aikaa aamuisin imeytyäkseen ennenkuin meikin pystyisi levittämään.

Tykkään kovasti molemmista tuotteista, kuten aiemmin esittelemästäni kaksikostakin, ja nämä ehdottomasti jäävät omaan käyttööni. Beauty Gardenilta löytyy muutamia muitakin tuotteita, jotka kuullostavat mielenkiintoisilta esim. kurpitsanaamiota tahtoisin joskus ehdottomasti kokeilla! :D


Mikä tuote Beauty Gardenin valikoimista kuullostaa sinusta kaikista mielenkiintoisimmalta?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Aah, toi seerumi just sy-iholle on ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa ja kestää käytössä varmaan ikuisuuden :D

   Poista
 2. Nämä kuullostivatkin mielenkiintoisilta! :) En ole ennen edes kuullut merkistä. Täytyypä siis kurkata heidän sivut! <3

  VastaaPoista
 3. Nämäkin vaikuttaa tosi kiinnostavilta, Beauty Gardenin tuotteita on ihan pakko hankkia vielä kokeiluun :) Ovat niin nättejäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset ovat todella kauniita ja sisältö priimaa <3

   Poista
 4. Mulla on tuo kesäkurputsa naamio, pitäisikin tehdä siitä pian blogiin postaus :) Seerumi vaikuttaa tosi kiehtovalta!

  ps. Uusi ihana ulkoasu! <3

  VastaaPoista
 5. Tosi mielenkiintoisia tuotteita ja erikoinen sarja! Täytyy hetki paneutua näihin ja miettiä ostaisiko testiin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat