sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Demise + Trip

Niin paljon kaikkea ollut, että kokonaan jäänyt tarkemmin esittelemättä tammikuussa tilaamana Illamasquan tuotteet. Tuotteita oli useampi joten tänään esittelyssä luomivärit.


Luomiväripaletti Demise (ovh 39,95€) oli varsin mukavaan hintaan alennuksessa ja nappasin sen sitten tästä syystä testiin - lisäksi värit vaikuttavat melkoisen mukavilta. Voi olla, ettei palettia enää ole myytävänä (ei ainakaan tällä hetkellä ole varastossa..), mutta varma tästä en ole.


Tämän nelikon luomiväreistä kolme on puuterisia ja yksi voidemainen.


Pigmenttiä näissä on oikein mukavasti ja tuo voidemainen on ihastuttavan värinen - olisin vielä enemmän ihastuksissani jos se sattuisi olemaan myös puuterimainen :D En kieltämättä 40€ hintalapulla tätä olisi lähtenyt hankkimaan, mutta 12€ ei mielestäni kuitenkaan mennyt hukkaan :)

Toisena sitten myös voidemainen luomiväri:


Sketch Stick Trip (ovh 17,95€) sattui myös niin hyvässä alessa vastaan, että nappasin myös tämän testiin.


Tämä on ihan mielettömän päheän vihreä sävy ja toimii loistavasti pohjustajana vihreälle luomivärille. Harvemmin näitä muistaa käyttää, mutta aina silloin tällöin tuovat kivaa vaihtelua meikkaukseen.


Onko Illamasqua sinulle merkkinä tuttu?

2 kommenttia:

  1. Jännä, että yksi luomäripaletin sävyistä on voidemainen, hieman erilainen ajattelutapa palettia kootessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Itse suosin enemmän puuterisia ihan senkin vuoksi, että ne säilyvät pidempään käyttökelpoisina.. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat