keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Putiikki Nuuhkula

Tänään esittelyssä verkkokauppa, joka ei tällä kertaa olekaan täynnä kosmetiikkaa vaan jotain muuta sydäntälämmittävää ja supersuloista..

lähde: http://www.putiikkinuuhkula.fi/
Putiikki Nuuhkula on entisen työkaverini perustama verkkokauppa täynnä supersuloisia eläinaiheisia tuotteita. Pitkäaikainen haave on toteutunut verkkokauppaa pystyttäessä ja myöskään samankaltaisia ei markkinoilla tällä hetkellä ainakaan Suomessa käsittääkseni ole.

Nuuhkulassa tilauksia vastaanottamassa on omistajan lisäksi aivan ihastuttava kolmikko:

lähde: http://www.putiikkinuuhkula.fi/galleria
Chihut Nero, Zorro ja Tino.
(Koska asustelemme eri paikkakunnilla niin en itse ole päässyt kolmikosta kuin kahta vanhempaa rapsuttelemaan - aivan ihania kavereita <3)

Verkkokaupan puolelta löytyy eri roduista mm. pussukoita, tyynynpäällisiä, saunamittareita, sukkia, kynsitarroja ym. Tai voit myös teettää itsellesi uniikin avaimenperän omasta kuvastasi.

Hinnat eivät myöskään mielestäni ole päätähuimaavia, esim. koira-aiheiset sukat saa 4,50€ hintaan.

Toimitusehtoihin kannattaa aina tutustua kun itselle uusi kauppa kyseessä, tuolta löytyy hyvin tietoa niin maksuun kuin toimitukseenkin liittyen:
- Toimitusaika yleensä 4-5 arkipäivää.
- Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan (alkaen 3,50€)
- Maksu Checkout maksunvälityspalvelun kautta eli maksat tilauksen omasta verkkopankistasi tilauksen päätteeksi.

Kun bongasin kaverini ko.verkkokaupan laittaneen vireille niin heti mieleeni nousi, että haluan tästä postata vaikkei tämä ihan täysin blogini aihepiiriin kuulu (tosin kyllähän niitä "syrjähyppyjä" on aikaisemminkin tehty ja tullaan taatusti tulevaisuudessakin tekemään :)) - kysäisin toki luvan, että sopiiko tämä kaverilleni ja hän halusikin sitten minua kiittää laittamalla postissa tulemaan pienen pussukan:


Pussukan aiheeksi itselleni toki ehdottomasti valikoitui valkoinen länsiylämaanterrieri eli westie, sellainen ikioma rakas pikkupoitsunikin on <3

P.s. Jos verkkokaupasta joku rotu uupuu niin varmasti ehdotuksia otetaan vastaan ja valikoimaa pyritään täydentämään entisestään :)


Löytyykö sieltä ruudun toisesta päästä koirien omistajia tai muutoin koirarakkaita? :)

4 kommenttia:

 1. Voi, miten södejä<3 Minä ole koiraihminen (!), joten kaikki tällaiset ihanuudet kiinnostavat, vaikkei mulla tällä hetkellä olekaan koiria.
  Kivoja tällaiset vähän erilaiset jutut, kun ei kaikkien verkkokauppojen perässä pysy millään ja jää taatusti paljon huomaamatta;)

  VastaaPoista
 2. Aika kivoja juttuja, joululahjaideoita koiraihmisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mielessä ja vaikka vinkata lähipiirille jos sieltä jotain omaankin pakettiin eksyisi ;)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat