tiistai 15. marraskuuta 2016

kosmetiikkajemmani: meikinpohjustus ja -viimeistely

Kurkataan taas pitkästä aikaa kaappeihini, tällä kertaa esittelen minulta tällä hetkellä löytyvät meikinpohjustus- ja -viimeistelytuotteet. Aiemmat kosmetiikkajemmapostaukset löytyvät täältä.


Kuten yllä olevasta kuvasta näette niin tälläkin saralla tuotteita minulle on melkoisesti kertynyt - onneksi muutamat ovat jo loppumaisillaan ja taidan tämän postauksen jälkeen hieman karsintaa tehdä :D

Esitellään ensinnäkin meikkisuihkeet, joita minulta löytyy kolme kappaletta:Avon MagiX Prime And Set Spray
On saapunut minulle muistaakseni jonkin arvonnan tuloksena. Tätä en ole itseasiassa saanut edes korkatuksi, joten tuotekokemuksia en osaa sanoa!

MAC Prep+Prime Fix+
Paljon hehkutettu tuote piti itsellekin hankkia ja kieltämättä on muutaman kerran pelastanut pulasta kun on tuntunut ettei meikki sulaudu iholle ei sitten millään - pari suihkausta tätä ja lopputulos alkaakin jo olla ihan toista maata.

E.l.f. Makeup Mist&Set
Tämä alkaa jo melko vähissä olla. En oikein osaa sanoa onko tämä toimiva vaiko ei ja onkin viime aikoina jäänyt hyllyyn pölyyntymään - pitää nostaa näkösellä, että muistaa suihkia.

Sitten se suurin läjä:
(suurin osa onkin esiintynyt jo aiemmin blogissa, joten käyttökokemuksia ja tarkempaa tuotetietoa pääset klikkaamalla kunkin tuotteen kohdalla olevasta linkistä, mikäli en erillistä postausta ole tehnyt niin avaan tuotekokemuksia hieman tähän..)


Clarins Beauty Flash Balm (toimii minulla loistavasti meikinpohjustajana talviaikaan)
Benefit The Porefessional (en ehkä koe tätä aivan niin loistavaksi kuin on hehkutettu vaan esim. Stagecolor menee tämän ohi omalla kohdallani)
Koostumuksia löytyy vähän joka makuun; löytyy silottavaa ja kosteuttavaa. Syykin on selvä; talvella ihoni kaipaa meikinkin alle enemmän kosteutusta ja kesäisin taas jo pohja saa olla hieman samenttisempi. Yhdellä meikinpohjustajalla en siis koko vuotta pärjää *yrittää selitellä kertyneiden primereiden määrää :D*


Käytätkö sinä säännöllisesti meikinpohjustus- ja -viimeistelytuotteita vai ovatko ne sinun kohdallasi turhakkeita? :D


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Todellakin käytän, mä just siivosin omani ja niitä taisi jäädä enemmän kuin nää sun, vaikka luulin laittavani ne ihan minimiin. :D Ehkä mun pitää karsia vieläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei tuo mun määrä ole mikään mahdoton sitten kuitenkaan :D

   Poista
 2. Ei noita minusta ole liikaa jos kuitenkin käyttää meikinpohjustajaa joka päivä niin sitä kuluukin paljon. Sellaiset mitä ei tykkää käyttää on eri asia ja niistä kannattaa hankkiutua eroon :) Itse en käytä meikinpohjustajaa enkä kiinnityssuihketta. Täytyisi varmaan kokeilla jos meikki pysyisi niiden avulla paremmin nenässä ja otsassa, sillä ne alkavat kiiltää minulla päivän mittaan.

  VastaaPoista
 3. Minä en osaa käyttää primereita. Mulle riittää, kun meikkivoide leviää tasaisesti eikä jämähdä mihinkään. Itse asiassa tykkään, kun iho hiukan kiiltää. Ei siis kiillä sanan varsinaisessa merkityksessä vaan "kiiltää", ei ole sellainen liian matta ja kuivan näköinen, millainen ihosta helposti näin lähes viiskymppisellä tulee väärien tuotteiden kanssa. Mitä olen joskus miettinyt, että olisi kiva hankkia, olisi ne kiinnityssuihkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sitä heleyttä nykyään enemmän haen kuin mattapintaa. Talvella oma pintakuiva ihoni kaipaa välillä ekstraa ja silloin nuo kuivemmalle iholle tarkoitetut pohjustajat ovat aika must :)

   Poista
 4. Pohjustus on kyllä kaiken a ja o ja huokosten peitto ja punakkuuden. Siellä muutama tuttukin tuote. Oikein ihanaa iltaa Mira <3

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä käytän, ja yksi näissä esiintyneistä tuotteista on munkin talvisuosikki-katsotaan missä vaiheessa saan tehtyä siitä postauksen ^_^

  VastaaPoista
 6. Mä olen koukussa Primereihin. Olen testannut paria, joista on tullut ihan ehdottomia suosikkejani. Viimeisin ihastukseni on Smashboxin primer, joka on kuin samettia iholla.

  VastaaPoista
 7. Mulla on toi elfin suihke ja se haisee ihan navetalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä omaa suihkasemassa ja mulla toi ei kyllä tuoksu miltään :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat