perjantai 4. marraskuuta 2016

Kiss My Box Marraskuu 2016

Onko melko tuote tulokas kauneusboximarkkinoille jo tullut teille tutuksi?
Kiss My Box ei itseasiassa ole yksittäinen boxi vaan voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta sinulle mieluisemman - ja kolmaskin on myöhemmin tulossa markkinoille.


On ehkä se tutuin sisällöltään:boxi sisältää 6-8 kauneus- ja kosmetiikkatuotetta, asustetta tai muuta kauneuteen liittyvää tuotetta, näistä osa voi olla näyte-/matkakokoja. 

Nimensä mukaisesti boxin tarkoituksena on tuoda jonkinlaista helpotusta "siihen aikaan kuukaudesta". Sisältönä on 6-8 tuotetta herkutteluun ja hemmotteluun.

Näiden kahden lisäksi markkinoille on tulossa myös kolmas boxi; 
jonka tarkoituksena on antaa mahdollisuus kokeilla makuja eri puolilta maailmaa. Tätä boxia ei ole vielä myytävänä ja myöhemmin boxista on tulossa tarkempaa tietoa.

Kaksi muuta boxia ovat tilattavissa kuukausi kerrallaan hintaan 23,90€ - et siis tilaamalla sitoudu mihinkään, vaan päätät jokaisen kuukauden kohdalla erikseen tilauksesta, ja näin ollen voit vaikka vaihdella vuorotellen näiden boxien välillä ;)


Itse bongasin boxin vasta kun bloggarikollega (nyt en valitettavasti äkkiseltään muista kuka heistä..) esitteli omassa blogissaan lokakuun boxin - ensimmäinen ajatus oli se, että miten olen tämän voinut missata! :D

Riemukseni sainkin mahdollisuuden tutustua Beauty Boxiin marraskuun boxin kautta blogiyhteistyönä, joten kurkataanpa mitä sisältönä on:


Tuotteet oli pakattu kauniin turkoosin paperin sisälle..


Ja melkoinen satsi tuotteitahan sieltä sitten paljastuikin:

Victoria's Secret Endless Love (ovh 12,95€/250ml)
Kyseessä siis Body Mist ja vaihtoehtona on käsittääkseni ollut vastaava tuote eri tuoksussa; Secret Charm. Tuotteita en heidän omilta sivuiltaan löytänyt, joten linkki ja hinta Nordicfeelin sivustolta. Endless Love:ssa tuoksuvat granaattimena, omenankukka, persikka ja ylang ylang.
Tuotteena ja muistaakseni tuoksunakin tuttu (tosin vartalovoiteesta..?), itse olen ollut hieman huono käyttämään näitä bodymistejä, toinen VS:n täysinäinen odottelee myös korkkaamistaan :D

Kasvojen kuorintatyyny (ovh 2,90€)
Myöskään tätä en ainakaan äkkiseltään heidän omilta sivuiltaan löytänyt, joten linkki vie toiselle sivustolle, mistä myös hinta katsottu. Silikonista valmistettu tuote, jolla poistetaan kasvoilta kuollut iho, meikit sekä mustapäät.
Mielenkiintoinen tuote, jota ehdottomasti pitää testata.

Payot Gel Demaquillant D'Tox (ovh 19€/200ml, boxissa 4ml näyte) 
Linkki BeautyBayn sivustolle, josta tuote tällä hetkellä lopussa. Syväpuhdistava geeli normaali ja sekaiholle. Testaan.

Revlon Uniq One All In One Hair Treatment (ovh 14,40€/150ml, boxissa 9ml näyte)
Aivan vastaavan näytteen olen tainnut joskus saada LF-boxin mukana!? Tuote vaikutti mielenkiintoiselta (vaikken ole edellistäkään näytettä vielä tainnut saada loppuun käytettyä..), joten tulen varmaankin tämänkin käyttämään jossain vaiheessa pois.

Skin Food Egg White Peel Off Nose Pack (ovh 1,40€/pakkaus, boxissa x2)
Ensimmäinen tuote, jonka löysin tuolta Kiss My Boxin sivuilta myynnistä :)
Epäpuhtauksia ja rasvaisuutta poistava, huokosia supistava peel-of -naamio nenälle.
Pitää tätä varmaankin itsekin testata, mutta heti tuli mieleen, että josko tuon miehen saisi tälle testaajaksi.. :D


Etude House My Beauty Tool -tekoripset (ovh 4€?)
Näitä löysin nopeasti googlettelemalla vain Ebaystä ja Amazonista, nappasin mukaan halvimman hinnan. Tekoripsiä olen tunnetusti huono käyttämään, mutta nämä jäävät odottelemaan jotain juhlameikkiä, johon voisin taas puolikkaalla yrittää saada lisää näyttävyyttä :)

The Face Shop -kylmäkynä Brown
Vinkatkaa, jos jostain ko.kulmakynän löydätte. Saman merkin kulmakynän kyllä löysin n.5€ hintaan, mutta ulkonäöltään on erilainen. Kulmakyniä minulla on tällä hetkellä kaksi kappaletta käytössä, joten tälle ei nyt tällä hetkellä varsinaisesti tarvetta olisi, mutta pitäähän tämä varmaankin kuitenkin testata..

Kulmakarvamuotti
Suluissa lukee "lahja", joten olisiko tämä ns. ylimääräinen tuote? Itse joskus aikaisemmin tilasin Ebaystä parilla eurolla (tai oliko jopa allekin..) kulmakarvamuotit, joita en missään vaiheessa saanut aikaiseksi otettua käyttöön ja annoinkin ne sitten eteenpäin. Katsotaan kuinka näiden kanssa käy :D

TonyMoly ripsentaivutin
Ripsentaivuttimiakin minulla on muutamat, joten en tiedä onko näillekään varsinaisesti käyttöä.. Pitää varmaan katsoa onko nuo aiemmat missä kunnossa ennenkuin laittaa eteenpäin..

Varpaiden erotin
Myös tämän kohdalla suluissa sana "lahja".
Joskus olen pähkäillyt varpaiden erottimien hankintaa, mutta todennut etten välttämättä näitä itselleni tarvitse, koska ainakaan vielä varpaani melko hyvin erillään toisistaan pysyvät, joten lakkailu onnistuu helposti :D

Rimmel Rita Ora -kynsilakka: White Hot Love (ovh 4,90€/8ml?)
Itse en ole kovinkaan paljoa tullut valkoisia lakkoja käyttäneeksi, vaikka kyllä niitä ainakin yksi jemmoistanikin löytyy. Pitää testata, ensimmäisenä tuli mieleen, että varpaankynsissä tämä voisi olla aikas pähee :D


LOPPUYHTEENVETO
Boxin sisältö oli mielenkiintoinen eikä boxi ole mielestäni missään nimessä myöskään kallis hankinta, rahoilleen saa hyvin vastinetta. Tällaiselle kosmetiikan heavyuserille harvemmin taitaa ihan uusia ja ihmeellisiä asioita nämä kauneusboxit enää sisältää, mutta siltikin tuolta löytyy useampi tuote, jotka ehdottoman mielenkiinnolla nappaan itselleni testiin esim. tuo kasvojen kuorintatyyny vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Yksi asia mitä boxiin tai itseasiassa sen mukana tulleeseen tuotelehtiseen olisin toivonut on tuotteiden hinnat - näitä oli nimittäin aikamoinen homma metsästää ja uskoisin, että ihan peruskuluttajatkin haluaisivat mielellään tietää minkä arvoiseksi boxi loppujen lopuksi muotoitui.


Miltä tämä uusi tulokas kauneusboxi rintamalla sinusta näyttää ja/tai kuullostavatko nuo vaihtoehtoina olevat paketit sellaisilta mitkä voisit itsellesi napata tilaukseen? Itseäni varsinkin tuo tulossa oleva The Snack Box kovasti kiehtoo :D*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Tämän boxin kiinnostavin tuote oli VS. Mitä blogeista olen sisältöjä katsonut, niin ei ainakaan vielä aiheuta tilauskiinnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VS on kyllä tämän boxin sisällöstä varmastikin aika monelle mieluinen :)

   Poista
 2. Mulla oli samat tuotteet :) Ei vaihtelua siis :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat