lauantai 5. marraskuuta 2016

Indian Dream

Jälleen esittelyssä luomivärejä - mutta eihän näitä koskaan voi olla liikaa!? ;D
Sain mahdollisuuden valita muutaman tuotteen Laveralta testiin ja koska en juurikaan luonnonkosmetiikan puolelta luomivärejä ole testaillut niin tokihan sieltä nyt piti jotain napata kokeiluun. 


Tällä kertaa valintani osui ehkä minulle hieman epätyypillisempään enemmän lämpimiin sävyihin kallistuvaan Indian Dream -palettiin.


Paletti sisältää neljä yhteen sopivaa sävyä ja näitä voi käyttää joko tyypillisempään tapaan kuivana tai, halutessaan intenssiivisempää lopputulosta, kosteana.


Sävyt ovat kauniit ja tuo paletin nimi "Indian Dream" sopii mielestäni tälle erittäin hyvin.Käsivarteen swatchattuna värit eivät tule kovinkaan hyvin esille ja siksi yllätyinkin kuinka intenssiivisiltä värit luomille laitettuna näyttivät - onnistunutta meikkikuvaa en nyt tähän saanut otettua, mutta katsotaan onnistuisinko jossain vaiheessa sen kanssa. :)

Hintaa paletilla on reilut 20€ ja Laveran tuotteitahan on melko hyvin saatavilla - kannattaa ehdottomasti käydä luomiväripalettia hypistelemässä livenä jos siihen on mahdollisuus! 


Oletko sinä käyttänyt luonnonkosmetiikan meikkejä?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Olen kyllä :) Laveralta olen tykännyt meikkipohjista ja puutereista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää joskus ehdottomasti enemmänkin Laveran ja muutoinkin luonnonkosmetiikan meikkejä testailla :)

   Poista
 2. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikan meikkejä paljonkin, myös Laveran! Tällä hetkellä itse asiassa menossa sellainen testikausi, etten käytä yli kuukauteen mitään muuta kuin luonnonkosmetiikan meikkejä :D Poikkeuksena ripsiväri, koska en ole vielä onnistunut löytämään luonnonkosmetiikan valikoimasta sellaista ripsiväriä, jolla saisi halutun lopputuloksen :)

  VastaaPoista
 3. 1 vastaava löytyy Laveralta ja tykkään, on tosi yes. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat