keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Re-Energizing Sleeping Cream

Jälleen tuote, josta olin ennakkoon kuullut paljon kehuja:
5-in-1 yövoide elvyttää, kosteuttaa, tehoaineet antavat soluille energiaa uusiutumiseen, silottaa, kiinteyttää sekä tekee ihosta raikkaan ja säteilevän.


Vaikka lupauksissa puhutaan elvyttävästä, kiinteyttävästä ja silottavasta vaikutuksesta niin ei kannata säikähtää - itsekin hyvillä mielin voiteen otin käyttööni vaikka ihoni onkin vielä kiinteä ja kimmoisa. 


Voisi ehkä kuvitella tämän olevan koostumukseltaan hyvinkin täyteläistä ellei suorastaan rasvaista, mutta ei. Tämä imeytyy ihoon todella hyvin ja jättää ehkä jopa samenttiseksi kuvailtavan ihotuntemuksen. Tuoksultaan tämä on pehmeää, hieman makeaa - ensimmäisenä mieleeni tulee manteli tms. mutta en tiedä miksi :D Kuivalle iho tämä ei välttämättä talvella aivan yksistään riitä vaan alle kannattanee käyttää jotain täyteläistä seerumia.


Erittäin miellyttävän tuntuinen voide. Noihin tuotelupauksiin en osaa oikein kommentoida, muuten kuin että vaikuttaa hyvin kosteuttavalta eikä ihoni ole ainakaan tunkkausen oloiseksi muuttunut, joten raikasta ja säteilevänkin ominaisuus voivat hyvinkin toimia :D


Mitä sinä kaipaat yövoiteelta?

*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kosteutusta, tää Lavera on aikas kiva, mutta itselle ei mikään ykkössuosikki kuitenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä itseltänikään vienyt jalkoja alta, mutta miellyttävä yövoide, jonka käytän ehdottomasti loppuun ja voisinpa joskus tähän takaisin palatakin :)

   Poista
 2. Mulla on tämä käytössä, tykkään kyllä. Q10 yövoide on kanssa Laveralta tosi täyteläinen ja ravitseva :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat