tiistai 22. marraskuuta 2016

Cloudberry

Ostin jo kesällä tämän parivaljakon, mutta vasta syksyn kynnyksellä sain nämä korkattua käyttööni ja koska olen näistä varsinkin toiseen kovasti tykästynyt, niin ajattelin tänne teillekin tuotteista hieman tekstiä naputella, kyseessä on siis:


 Kätevä tuote kuorii ihoa hellävaraisesti samalla sitä puhdistaen. Kuorivuus on tässä niin hellävaraista, että halutessaan voit käyttää tuotetta vaikka päivittäin.

Tämä ei ollut mitenkään supervaahtoava ja rakeet ovat melko harvassa - voit siis huoletta tosiaan ihan päivittäinkin tuotetta varmasti käyttää. Asia mikä monia myös kiinnostaa; kuorivat ainesosat ovat biohajoavia.

 Kosteuttava ja ravitseva vartalovoide, joka imeytyy nopeasti. Tuotteen sisältämän (suomalaisen) lakan siemenöljyn luvataan lisäksi suojaavan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vahvistavan sen omaa luonnollista suojaa.

Varsinkin tähän tykästyin kovasti. Koostumus on juuri sitä mitä nyt tällä hetkellä halusin. Molemmissa tuotteissa myös tuoksut ovat miellyttäviä.


 Kumpaakin tuotetta on saatavissa esim. eleveniltä 6,80€ hintaan 


Oletko sinä testannut ko.tuotteita tai löytyykö Lumenen valikoimista vartalonhoitotuotteista jotain muita itselläsi suosikiksi nousseita tuotteita?

Linkit lisätty mukaan teidän iloksenne, en itse hyödy niiden klikkailuista millään tavalla. :)

P.s. Saatan hieman huonosti tänään päästä julkaisemaan ja vastailemaan kommentteihin, mutta viimeistään huomenna ollaan taas normaalisti linjoilla! :)

P.p.s Olethan muistan käydä osallistumassa arvontaan - ja tokihan tästä saa vinkata myös kaverille ;)

8 kommenttia:

 1. Itse en ole tainnut käyttää vuosiin mitään Lumenen kroppatuotteita, yhdessä vaiheessa olin heikkona koivu & hunaja sarjaan, pitäisi varmaan verestää muistoja. :)

  VastaaPoista
 2. Oi näyttää kivoilta, olen joskus saanut lahjaksi Lumenen koivusarjan vartalotuotteet, niistäkin pidin kovasti. Ihanaa iltaa Mira <3

  VastaaPoista
 3. Lumenelta olen käyttänyt vartalotuotteina Kuivu ja Hunaja-sarjaa, siinä oli aivan ihana tuoksu ^_^

  VastaaPoista
 4. Lumenen Arctic Spa kuorinta ja vartalovoide oli taivaallisia!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat