torstai 3. marraskuuta 2016

Lapin luontoa kasvoille

Miesten tuotteet esittelinkin jo tuossa aiemmin samalla hieman kertoen merkistä - kurkkaa siis sinne mikäli postaus jäi sinulta lukematta ja varsinkin mikäli Davvi ei ole sinulle alkuunkaan tuttu. Tänään keskitytään sarjan loppuihin tuotteisiin eli naisille suunnattuihin kasvovoiteeseen sekä silmänympärysseerumiin. Aloitetaan ensinnäkin kasvovoiteesta:


Natural Lift Restorative Facial Cream (54,70€/30ml)
Voiteen luvataan elvyttävän kasvojen elastisuutta ja kosteustasapainoa sekä palauttavan ihon heleyden ja elinvoimaisuuden. Ikääntymisen merkkejä ja UV-säteiden aiheuttamia vaurioita ennaltaehkäisevä ja korjaava. Voiteessa tuoksuu vadelma. Sopii kaikille ihotyypeille.

Koostumukseltaan (josta tulossa kuvaa hieman myöhemmin..) on voidemaista, mutta hyvin imeytyvää. Omalla ihotyypilläni sopii siis mainiosti sekä meikin alle että yövoiteeksi - itselläni aika harvat voiteet ovat sellaisia, jotka toimivat ja itse kelpuuttaisin molempiin tehtäviin, mutta tämä toimii mainiosti niin päivä- kuin yövoiteenakin. Tuoksu on miellyttävä eikä liian hallitseva eli haihtuu melko nopeasti levittämisen jälkeen.


Smoothing Eye Serum (44,50€/15ml)
Silottaa, poistaa tummuutta, ennaltaehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteiden aiheuttamia vaurioita. Myös tässä tuoksuna vadelma.

Itse en yleensä välitä silmänympärysvoiteissa tuoksusta, mutta tässä tuoksu ei missään nimessä ole miinus vaan jopa plussa :D Tuoksuu todella miellyttävän miedosti. Parissa muussakin blogissa olen muistaakseni lukenut huomautuksen tuosta "seerumi" ilmauksesta - minunkin mielestäni tämä on ihan puhtaasti voide ja sellaisena tätä olen käyttänytkin. Koostumus tässä on jotenkin ihan supermiellyttävä ja olen melkeinpä koukuttunut tähän tuotteeseen :D


Pakkauksissa myös sen koen kätevänä, että näistä löytyy "kurkistusaukko" mistä pystyy seuraamaan voiteen kulumista. Lisäksi pumppuannostelu on ainakin näissä molemmissa minun makuuni todella toimiva; annostelee tuotetta riittävästi eikä "ruiki".


Koostumukseltaan tosiaan molemmat ovat voidemaisia, mutta erittäin hyvin imeytyviä eli eivät jää pyörimään iholle.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että nämä molemmat ovat suorastaan positiivinen yllätys. Kyllähän kehuja olin tuotteista monista blogeista lueskellut, mutta en uskonut, että näin kovasti itse tykästyisin - ja vieläpä kumpaiseenkin!


Joko olet tähän kaksikkoon päässyt tutustumaan?

*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. En ole vielä kokeillut, mutta tuo kurkistusaukko on kyllä plussaa :) Aina se on ikävä yllätys, kun voide loppuu yllättäin kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joidenkin tuotteiden kohdalla on tosiaan ihan arpapeliä sen loppumisen arvaamisen suhteen o.O

   Poista
 2. Eye serum on tosi kiva tuote! :)

  VastaaPoista
 3. Kurkistusaukko on mahtava idea :D Niin monta kertaa on tullut valoa vasten peilattua, tai kierrettyä korkki irti ja kurkattua pullon sisälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja ajoittain tulee niitäkin pakkauksia vastaan, joissa noista mainitsemistasi kumpikaan ei toimi o.O

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat