maanantai 28. marraskuuta 2016

L.A. Girl + arvonnan voittaja

Julkistan tässä lopussa myös tuon ihastuttavan Bearelin sponsoroiman paketin voittajan, mutta ensin esittelyyn pääsee L.A. Girl:

Onko L.A. Girl sinulle tuttu brändi? Jos ei niin pikaisesti kerrottuna kyseessä on vuonna 1985 perustettu kosmetiikkamerkki, jolta löytyy trendikkäitä mutta edullisia tuotteita. Suomalaisista verkkokaupoista ainakin Pastelbeautyn valikoimista ko.brändin tuotteita löytyy, nyt esittelyyn pääsevän tuotteen tilasin itse Beautybaysta tilatessani samalla muutakin - hinnat näissä kahdessa ovat melkolailla samaa luokkaa, joten toki varsinkin tällaisissa tapauksissa sitä suomalaista verkkokauppaa kannattaisi suosia :)

Mitä sitten omaan tilaukseeni tarttui mukaan:


Luomiväritrio sävyssä "Mojito".


Hintaa kyseisellä tuotteella on normaalistikin vain 3,60€ (vaihdellen toki punnan kurssin mukaan, koska Beautybay on briteissä), mutta sattui tällöin vielä jonkin verran edukkaampaan hintaan olemaan tarjolla.


Mojito-luomiväritrio sisältää kimalteista keltaista, vihreää ja turkoosia.


Swatchattuna puhtaalle iholle. Keltainen on ihan kiva, vihreä ei juurikaan keltaisesta erotu ja turkoosi olisi saanut olla hieman pigmenttisempi. 

Ihan mielenkiintoinen tuote, mutta pitää tsiigailla onko niin erityinen, että jäisi omiin kokoelmiini jatkossakin vai löytyykö kenties jo jostain paletista jotain vastaavia sävyjä.

L.A. Girlin valikoimista yksi tuote kovasti kiinnostaisi monien hehkutuksen vuoksi; peitevoide, joka varmaan pitääkin joskus hankkia testiin.Onko L.A. Girl sinulle brändinä tuttu? Löytyykö joukosta tuotteita joita suosittelisit testaamaan?-------------

Ja sitten se onnekas voittaja, joka saa ihanat tuotteet itselleen:

*rumpujen pärinää*

Random.org arpoi tuttuun luotettavaan tapaansa voittajan, joka tällä kertaa on:

Onnittelut! Mukaan kolmella arvalla =).

Olen sähköpostia voittajalle jo laittanutkin, ilmoittelethan piakkoin minulle yhteystietosi :)

Ja jos arpaonni ei nyt tällä kertaa ollut myöten niin ei hätää; ihan pian pian olisi luvassa uutta huikeaa arvontaa - kannattaa pysytellä mukana! ;)


Niin ja suuret kiitokset kaikille onnitteluista <3

8 kommenttia:

 1. Nimenä tuttu, mutta ei muuten. Tosiaan aika heikko pigmentti tuossa turkoosissa sävyssä, kaksi muuta vois näyttää kivalta sormella luomelle painettuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen ja vihreä toimivat kohtuullisen hyvin siveltimelläkin, mutta sormella levittäessä olisi varmasti toki intenssiivisemmänkin lopputuloksen saanut aikaan :)

   Poista
 2. Minäkin tunnistan vaan hämärästi nimeltä :) värikkäistä tykkään mutta tuo on ehkä liian hentoinen tähän makuun ;)

  VastaaPoista
 3. Tulee mieleen Anytimen yksi luomivärinappi, joka oli samansävyinen :D
  L.A. Girlin kynsilakkoja löytyy ainakin..

  VastaaPoista
 4. Mulla on L.A girlin kaks mattahuulipunaa ja yks luomiväripaletti. Paletti on aika skeidaa, mut kyl sitä käyttelen silti. Mattapunat on kivoja ja pigmenttisiä. Toinen niistä on nestemäine ja toine ihan perus. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat